ÁrKözPont automotor termékkereső

Felnitisztító Carplan ECW500 500ml pumpás EcoCar

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Felnitisztító Carplan ECW500 500ml pumpás EcoCarKörnyezetbarát felni tisztító pumpás sprayAz Eco Car Keréktisztító természetesen tisztítja és ápolja az összes keréktípust, még a krómozottat is. A természetes tisztító hatóanyagok (zöldcitrom-kivonattal) és a természetes emulgálószerek keveréke könnyedén és gyorsan távolítja el a szennyeződéseket és a ráégett fékport. Környezetbarát formulájának összetevői gondosan lettek összeválogatva megújuló természeti kincsekből úgy, hogy kristálytiszta keréktárcsákat biztosítson Önnek és szénlábnyomát is minimalizálja. Alkalmazása:- Használat előtt jól rázza fel, hogy aktiválja az összetevőket. - Fújja a szert a keréktárcsára és hagyja, hogy beivódjon a szennyeződésekbe kb. két percig. - Kefével vagy szivaccsal jól dolgozza el a felületen, hogy a hatóanyagok fellazítsák a makacs foltokat (ne használjon dörzsölő szivacsot vagy kefét, ami összekarcolhatja a keréktárcsát). - Ezután öblítse le tiszta vízzel az egészet. - Forgassa el a kerekeket 180°-kal, hogy az összes bekoszolódott felülethez könnyedén hozzáférjen. D-Limonént tartalmaz, amely esetleg allergiás reakciót válthat ki. Hatóanyag információ:Nem ionos felületaktív anyagok: ?5% Illatanyagok: ?5% 1,2-Benzoisothiazol-3(2H)-One-t, 2-Meth
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!




Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Felnitisztító Carplan ECW500 500ml pumpás EcoCar (Tisztítószer) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Felnitisztító Carplan ECW500 500ml pumpás EcoCar árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Felnitisztító Carplan ECW500 500ml pumpás EcoCar árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Felnitisztító Carplan ECW500 500ml pumpás EcoCar (Tisztítószer) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.





Környezetbarát felni tisztító pumpás sprayAz Eco Car Keréktisztító természetesen tisztítja és ápolja az összes keréktípust, még a krómozottat is. A természetes tisztító hatóanyagok (zöldcitrom-kivonattal) és a természetes emulgálószerek keveréke könnyedén és gyorsan távolítja el a szennyeződéseket és a ráégett fékport. Környezetbarát formulájának összetevői gondosan lettek összeválogatva megújuló természeti kincsekből úgy, hogy kristálytiszta keréktárcsákat biztosítson Önnek és szénlábnyomát is minimalizálja. Alkalmazása:- Használat előtt jól rázza fel, hogy aktiválja az összetevőket. - Fújja a szert a keréktárcsára és hagyja, hogy beivódjon a szennyeződésekbe kb. két percig. - Kefével vagy szivaccsal jól dolgozza el a felületen, hogy a hatóanyagok fellazítsák a makacs foltokat (ne használjon dörzsölő szivacsot vagy kefét, ami összekarcolhatja a keréktárcsát). - Ezután öblítse le tiszta vízzel az egészet. - Forgassa el a kerekeket 180°-kal, hogy az összes bekoszolódott felülethez könnyedén hozzáférjen. D-Limonént tartalmaz, amely esetleg allergiás reakciót válthat ki. Hatóanyag információ:Nem ionos felületaktív anyagok: ?5% Illatanyagok: ?5% 1,2-Benzoisothiazol-3(2H)-One-t, 2-Methyl-2H-Isothiazol-3-One-t és Limonént tartalmaz.