ÁrKözPont automotor termékkereső


Felnitisztító carplan ecw500 500ml pumpás ecocar      @Az Eco Car Keréktisztító természetesen tisztítja és ápolja az összes keréktípust, még a krómozottat is. A természetes tisztító hatóanyagok (zöldcitrom-kivonattal) és a természetes emulgálószerek keveréke könnyedén és gyorsan távolítja el a szennyeződéseket és a ráégett fékport. Környezetbarát formulájának összetevői gondosan lettek összeválogatva megújuló természeti kincsekből úgy, hogy kristálytiszta keréktárcsákat biztosítson Önnek és szénlábnyomát is minimalizálja. AlkalmazásaHasználat előtt jól rázza fel, hogy aktiválja az összetevőket. Fújja a szert a keréktárcsára és hagyja, hogy beivódjon a szennyeződésekbe kb. két percig. Kefével vagy szivaccsal jól dolgozza el a felületen, hogy a hatóanyagok fellazítsák a makacs foltokat (ne használjon dörzsölő szivacsot vagy kefét, ami összekarcolhatja a keréktárcsát). Ezután öblítse le tiszta vízzel. Forgassa el a kerekeket 180 fokkal, hogy az összes bekoszolódott felülethez könnyedén hozzáférjen. D-Limonént tartalmaz, amely esetleg allergiás reakciót válthat ki.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Felnitisztító carplan ecw500 500ml pumpás ecocar @ (Tisztítószer) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Felnitisztító carplan ecw500 500ml pumpás ecocar @ árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Felnitisztító carplan ecw500 500ml pumpás ecocar @ árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Felnitisztító carplan ecw500 500ml pumpás ecocar @ (Tisztítószer) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.