ÁrKözPont automotor termékkereső


Mágneses t (tanuló vezető) jelzés autóraMÁGNESES (MATRICA) T (TANULÓ VEZETŐ)Ajánlott, minden friss jogosítvánnyal rendelkező személynek, az első két évben használni.Használata nem kötelező, jogszabály még nem írja elő.A Tanuló vezető jellel rendelkező gépkocsira a tapasztalat azt mutatja, hogy az autósok figyelmesebbek, így egy nem túl jól sikerült manővert nem biztos, hogy dudálással honorálják, ezáltal csökken a tanuló vezetőre jelentkező nyomás.Felszerelése:1.Válasszuk ki azt a fémes (mágnesezhető) helyet, ahová a matricát elhelyezni szeretnénk.2. Alaposan portalanítsuk, zsírtalanítsuk, tisztítsuk meg a felületet, a háztartásokban is használatos szerekkel.Figyelmeztetés, javaslat:Amennyiben nem használja a járművet, ajánlott leszedni, hogy minél tovább megőrizze funkcióját és Ön tartósan használhassa.Javasolt használata városi forgalomban. Mivel a rögzítési felületek alakzata változó, nagyobb sebességnél (kb.100km/h felett) a menetszéltől ritkán, de előfordulhat, hogy lerepül.Ezt kiküszöbölendő autópályán javasolt az utazás megkezdése előtt leszedni.Mérete: 20x23cm
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Mágneses t (tanuló vezető) jelzés autóra (Matrica) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Mágneses t (tanuló vezető) jelzés autóra árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Mágneses t (tanuló vezető) jelzés autóra árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Mágneses t (tanuló vezető) jelzés autóra (Matrica) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.