ÁrKözPont automotor termékkereső


Ajtóélvédő 4db-os ezüst-króm 18135Ezüst ajtóélvédőÖntapadós modern kinézetű ajtóélvédő, mely a minden új ezüst színű autóra illik. A króm dekorációnak köszönhetően még a felsőkategóriás autókra is nyugodtan fel lehet tenni. A króm nem csak dekorációs céllal van rajta, hanem elősegíti a jobb láthatóságot.Használata:1. Nyissuk ki az ajtót, tisztítsuk meg az élét.2. Az ajtóélvédőt oda ragasszuk, ahol az ajtónak a legnagyobb kiálló íve van.3. A két hosszabb legyen az első ajtókon a hét rövidebb a hátsónMérete:Első szett hossza: 13cmA hátsó szett hossza: 8cmA csomag 4db ajtóélvédőt tartalmaz.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Ajtóélvédő 4db-os ezüst-króm 18135 (Ajtó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Ajtóélvédő 4db-os ezüst-króm 18135 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Ajtóélvédő 4db-os ezüst-króm 18135 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Ajtóélvédő 4db-os ezüst-króm 18135 (Ajtó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.