ÁrKözPont automotor termékkereső


Ajtóélvédő narancssárga prizmás 2db-os  93866Dupla prízmás ajtóélvédőAz ajtó láthatóságát és védelmét biztosító prízmás élvédő, mely csökkenti az esetlegesen kicsapódó ajtó sérülését illetve a csapódó felület károsodását. A prizmák mindkét oldalán megtalálhatók az ajtónak, ezáltal, ha sötétben nyitva marad az ajtó, akkor a közlekedők nagyobb valószínűséggel észreveszik azt.Bármilyen személygépkocsi és kisteherautó ajtajára feltehető, ragasztást nem igányel, csak az ajtó élére kell nyomni a kialakított vájatba.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Ajtóélvédő narancssárga prizmás 2db-os 93866 (Ajtó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Ajtóélvédő narancssárga prizmás 2db-os 93866 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Ajtóélvédő narancssárga prizmás 2db-os 93866 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Ajtóélvédő narancssárga prizmás 2db-os 93866 (Ajtó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.