ÁrKözPont automotor termékkereső

Ajtóélvédő 4db-os fekete dynamic MaxSpeed16153 @

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Ajtóélvédő 4db-os fekete dynamic MaxSpeed16153

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Ajtóélvédő 4db-os fekete Runner Lampa20813

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Ajtóélvédő 4db-os fekete Knock-Out Lampa20812

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Ajtóélvédő 4db-os fekete dynamic Lampa20811

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Ajtóélvédő 4db-os fekete dynamic Lampa20811AJTÓÉLVÉDŐ 4 DB-OS DYNAMIC, LAMPA 20811Felhelyezése tiszta, zsír-, olaj- és pormentes felületretörténjen A ragasztót védő filmréteg eltávolítása utánhelyezze a kívánt helyre és tartsa odanyomva néhány pillanatig.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Ajtóélvédő 4db-os fekete dynamic Lampa20811 (Ajtó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Ajtóélvédő 4db-os fekete dynamic Lampa20811 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Ajtóélvédő 4db-os fekete dynamic Lampa20811 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Ajtóélvédő 4db-os fekete dynamic Lampa20811 (Ajtó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

AJTÓÉLVÉDŐ 4 DB-OS RUNNER, LAMPA 20813Felhelyezése tiszta, zsír-, olaj- és pormentes felületre történjen! A ragasztót védő filmréteg eltávolítása után helyezze a kívánt helyre és tartsa odanyomva néhány pillanatig.Dynamic fekete ajtóélvédőMegvédi az ajtót az esetleges karcolásoktól, továbbá a másik autón okozott esetleges karcolásokat elkerülheti ezzel az ajtóélvédővel.A Dynamic ajtóélvédő kis mértékben hajlítható, így könnyedén az ajtó formájához igazítható. Az erős ragasztó gondoskodik a hosszú távú használatról.Felhelyezése tiszta, zsír-, olaj- és pormentes felületre történjen! A ragasztót védő filmréteg eltávolítása után helyezze a kívánt helyre és tartsa odanyomva néhány pillanatig.A csomag 4 db ajtóélvédőt tartalmaz.Mérete: 180 x 20 mm / dbAJTÓÉLVÉDŐ 4 DB-OS DYNAMIC, MAXSPEED 16153Felhelyezése tiszta, zsír-, olaj- és pormentes felületre történjen A ragasztót védő filmréteg eltávolítása után helyezze a kívánt helyre és tartsa odanyomva néhány pillanatig.AJTÓÉLVÉDŐ 4 DB-OS DYNAMIC, MAXSPEED 16153 Felhelyezése tiszta, zsír-, olaj- és pormentes felületre történjen A ragasztót védő filmréteg eltávolítása után helyezze a kívánt helyre és tartsa odanyomva néhány pillanatig.AJTÓÉLVÉDŐ 4 DB-OS RUNNER, LAMPA 20813Felhelyezése tiszta, zsír-, olaj- és pormentes felületre történjen A ragasztót védő filmréteg eltávolítása után helyezze a kívánt helyre és tartsa odanyomva néhány pillanatig.AJTÓÉLVÉDŐ 4 DB-OS KNOCK-OUT, LAMPA 20812Felhelyezése tiszta, zsír-, olaj- és pormentes felületre történjen A ragasztót védő filmréteg eltávolítása után helyezze a kívánt helyre és tartsa odanyomva néhány pillanatig.AJTÓÉLVÉDŐ 4 DB-OS DYNAMIC, LAMPA 20811Felhelyezése tiszta, zsír-, olaj- és pormentes felületretörténjen A ragasztót védő filmréteg eltávolítása utánhelyezze a kívánt helyre és tartsa odanyomva néhány pillanatig.