ÁrKözPont automotor termékkereső


Folyékony hólánc spray ap2024 200 mlHólánc spray (folyékony hólánc)  200 mlA szer a gumi futófelületére permetezve egy rendkívül ragadós felületet hoz létre, ezáltal biztosítva a jobb tapadást a havas útfelületen. Kiválóan alkalmas egyedi helyzetre, mikor csak alkalmanként kellene a hólánc. A folyékony hólánc elősegíti a legjobb tapadást a havas utakon, rövid távon.Folyékony hólánc használata:Fújjuk a terméket a gumi járófelületére. A gyantaszerű anyag 3-5 perc elteltével biztosítja Az erős tapadást, így biztonságosabban közlekedhetünk havas úton is.Használata a hólánccal szemben , hogy könnyen felhelyezhető , hátránya viszont hogy amint lekopik újra meg kell ismételni a folyamatot.Figyelem! Ez a termék nem helyettesíti a határátlépéshez szükséges hóláncot!
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Folyékony hólánc spray ap2024 200 ml (Hólánc) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Folyékony hólánc spray ap2024 200 ml árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Folyékony hólánc spray ap2024 200 ml árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Folyékony hólánc spray ap2024 200 ml (Hólánc) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.