ÁrKözPont automotor termékkereső


Motortérzár gumi leszorító gyors zár pár 0537835Motorháztető leszorítóElsősorban versenyzők számára kifejlesztet motorháztető zár, mely segítségével motortér hozzáférés pillanatok alatt lehetséges, ugyanis a belső kapcsoló teljes kiiktatása után akár ez a motortérzár lesz az egyetlen zár ami szükséges a motor hozzáféréshez, ezáltal a szerelési munkálatok értékes másodpercekkel rövidülnek.Ez a zár használható továbbá ládák leázására is, illetve dekorációs célra. Felszerelésnél ügyeljen a biztonságra!A zár hossza: 12cm
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Motortérzár gumi leszorító gyors zár pár 0537835 (Biztonságtechnika) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Motortérzár gumi leszorító gyors zár pár 0537835 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Motortérzár gumi leszorító gyors zár pár 0537835 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Motortérzár gumi leszorító gyors zár pár 0537835 (Biztonságtechnika) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.