ÁrKözPont automotor termékkereső


Akuvit 78ml akkumulátor regeneráló folyadékAlkalmazásával javul a hidegindító képesség, kevesebbszer kell a savszintet utántölteni, növekszik az élettartam. Egyszeri kezelés elegendő A flakont fejjel lefelé a cella fölé tartva, a csúcs elfordításával és enyhe nyomással adagoljunk 1 osztásnyit cellánként. Betöltés után 1-2 óráig ne csavarjuk vissza a záródugókat. Minőségét eredeti csomagolásban korlátlan ideig megőrzi.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Akuvit 78ml akkumulátor regeneráló folyadék (Akkumulátor) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Akuvit 78ml akkumulátor regeneráló folyadék árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Akuvit 78ml akkumulátor regeneráló folyadék árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Akuvit 78ml akkumulátor regeneráló folyadék (Akkumulátor) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Alkalmazásával javul a hidegindító képesség, kevesebbszer kell a savszintet utántölteni, növekszik az élettartam. Egyszeri kezelés elegendő A flakont fejjel lefelé a cella fölé tartva, a csúcs elfordításával és enyhe nyomással adagoljunk 1 osztásnyit cellánként. Betöltés után 1-2 óráig ne csavarjuk vissza a záródugókat. Minőségét eredeti csomagolásban korlátlan ideig megőrzi.