ÁrKözPont automotor termékkereső


Vadriasztó szimpla sípos autóraVadriasztó autóraÁllatokat figyelmeztető készülék.A készülék 60km/óra vagy nagyobb sebességeknél speciális hangot ad ki, amely elijeszti az állatokat.Emeli az Ön biztonságát utazás közben.A felszerelésre kiválasztott helyet alaposan tisztítsuk meg és zsírtalanítsuk, majd ezt követően ragasszuk fel a vadriasztót, a mellékelt kétoldalon öntapadós ragasztóval, miután a védő réteget eltávolítottuk.A készüléket célszerű az első lökhárítón,menet irányban párhuzamosan elhelyezni,ahol a menetszél a lejobban éri.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Vadriasztó szimpla sípos autóra (Biztonságtechnika) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Vadriasztó szimpla sípos autóra árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Vadriasztó szimpla sípos autóra árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Vadriasztó szimpla sípos autóra (Biztonságtechnika) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.