ÁrKözPont automotor termékkereső


Nyestriasztó autóba 12v 0529520Nyestriasztó autóba 12V-osUltrahangot kibocsátó, 12V-ról üzemeltethető, alacsony energia- fogyasztású készülék. Könnyen felszerelhető a motortérben.Alkalmas rágcsálók és nyestek elűzésére, melyek kárt tehetnek a motortérben, illetve a fényezésben.Üzembehelyezés:vezetéket (fekete-test, feketefehér-pozitív) kösse 12V-ra egy kapcsoló és 0,5A biztosíték segítségével (nem tartozék!).Technikai adatok:hangerősség >70dB;frekvencia: 22,5kHz ±2,5 kHz;áramfelhasználás: 60 mA.FONTOS!A készüléket ne helyezze hőforrás közelébe! Bekapcsolás előtt, győződjön meg arról, hogy nincs-e a karosszériában kisállat, ezután az ON/OFF kapcsolóval üzemeltethető (ON állás). Kikapcsolás OFF állás. Az állatok rezisztensé válhatnak a készülék riasztó hatásával szemben, így az esetlegesen okozott károkért a gyártó és a forgalmazó NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET!
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Nyestriasztó autóba 12v 0529520 (Biztonságtechnika) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Nyestriasztó autóba 12v 0529520 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Nyestriasztó autóba 12v 0529520 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Nyestriasztó autóba 12v 0529520 (Biztonságtechnika) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.