ÁrKözPont automotor termékkereső


Üzemanyag tartály és hűtőjavító gyurma 44029Acél erősségű, szürke színű epoxy gyurma5 perc igazíthatóság, 15 perc kötésidő, 60 perc teljes kötésszilárdság!Csiszolható, géppel megmunkálható, fűrészelhető, reszelhető és festhető. Kiváló minden fémre, műanyagra és fára stb...Felhasználás például:kipufogó rendszerüzemanyag tartályhűtő rendszermotorblokkakkumulátorolajtartálycsövektömítésekHőálló: 210°C-igHasználata:1. Tisztítsa és kissé csiszolja meg a ragasztandó (tömítendő) felületet.2. Vágja le a szükséges mennyiséget a rúdból.3. Tiszta és nedves kézzel addig gyúrja, amíg szinte teljesen egységessé nem válik és kissé melegnek nem érzi.4. Nyomja erősen a javítandó felületre.5. Hagyja 15 percig kötni.6. A kezei mossa meg szappanos vízzel a használat után!7. Víz alatti alkalmazás esetén addig kell a felülethez nyomni, amíg kötni nem kezd.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Üzemanyag tartály és hűtőjavító gyurma 44029 (Ragasztó, tömítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Üzemanyag tartály és hűtőjavító gyurma 44029 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Üzemanyag tartály és hűtőjavító gyurma 44029 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Üzemanyag tartály és hűtőjavító gyurma 44029 (Ragasztó, tömítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.