ÁrKözPont automotor termékkereső


Ajtóélvédő piros  2db-os 45cm b-car 50033Piros ajtóélvédő 2x45cmAz ajtó kicsapódás ellenni károk védelmére szolgáló PVC gumi védő. A piros színű autók esetében szinte teljesen beleolvad a a színbe. Védi a fényezést, illetve csökkenti vagy teljesen meggátolja az esetlegesen okozott károkat.Felhelyezés:Az ajtóélvédő felhelyezése nem igényel ragasztást!1. Mérjük le az ajtónkat addig, amíg az ablak kezdődik.2. A mért helyre középre igazítva csúsztassuk be az élvédőt3. Nézzük meg, hogy egyenletesen fekszik a felületenA csomagban 2db piros ajtóélvédő található.Hossza: 45 cm
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Ajtóélvédő piros 2db-os 45cm b-car 50033 (Ajtó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Ajtóélvédő piros 2db-os 45cm b-car 50033 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Ajtóélvédő piros 2db-os 45cm b-car 50033 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Ajtóélvédő piros 2db-os 45cm b-car 50033 (Ajtó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.