ÁrKözPont automotor termékkereső


Vadriasztó dupla sípos, autóraDupla sípos vadriasztó készülék autóraÁllatokat figyelmeztető készülék.A készülék 60 km/óra vagy nagyobb sebességnél speciális hangot ad ki, amely elijeszti az állatokat. Emeli az Ön biztonságát utazás közben.Felszerelése:A kiválasztott helyet alaposan tisztítsuk meg és zsírtalanítsuk, majd ezt követően ragasszuk fel a vadriasztót, a mellékelt kétoldalon öntapadós ragasztóval, miután a védőréteget eltávolítottuk. A készüléket célszerű az első lökhárítón, a menet- iránnyal párhuzamosan elhelyezni, ahol a menetszél a legjobban éri.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Vadriasztó dupla sípos, autóra (Biztonságtechnika) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Vadriasztó dupla sípos, autóra árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Vadriasztó dupla sípos, autóra árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Vadriasztó dupla sípos, autóra (Biztonságtechnika) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.