ÁrKözPont automotor termékkereső

Peugeot Speetfight, Trekker, Elyseo, Squab, Buxy, Looxur X-Fight,Honda 50 2 T bontott automata szivató.

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Honda Dio,Tact,Sh,Peugeot,Sym Kymco Agility,Rieju Toreo,Sukida,Qinqui,Moto Zeta, Motowell,Amerigo Bolivár,Novara City,Keway, Kínai 2T- 4T automata szivató.

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Honda Dió.Tact,Kymco,Peugeot SV automata szivató.

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Honda Dió.Tact,Kymco,Peugeot SV automata szivató.Új. A karbiba illeszkedő gumis perem 20mm átmérő.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Honda Dió.Tact,Kymco,Peugeot SV automata szivató. (Motorblokk) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Honda Dió.Tact,Kymco,Peugeot SV automata szivató. árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Honda Dió.Tact,Kymco,Peugeot SV automata szivató. árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Honda Dió.Tact,Kymco,Peugeot SV automata szivató. (Motorblokk) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Jó állapotú eredeti Peugeot szivató.Új. karbiba menő müanyag perem,amin a gumi ógyürü van, 20mm átmérő. réz hüvely 7mm.Kérem mérjétek meg a méreteket mert az a lényeg, sok motorba jó lehet az eredeti helyett mert ez olcsóbb a gyárinál.Új. A karbiba illeszkedő gumis perem 20mm átmérő.