ÁrKözPont automotor termékkereső

Akkumulátor 12v 7ah savas

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Akkumulátor 12v 7ah ytx7a-bs(gel) zselés

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Akkumulátor 12v 7ah ytx7a-bs(gel) zselésH: 150mm Sz: 87mm M: 93mm Polaritás: (+)jobb oldal.csippel ellátot akkumlátor, az elektrolit zsellé formában , gyárilag aktiv, nem igényel karbantartást és elektrolit újratöltést, fokozott ellenálást nyújt a rázkodás és az alacsony hőmérséklet ellen.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Akkumulátor 12v 7ah ytx7a-bs(gel) zselés (Akkumulátor) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Akkumulátor 12v 7ah ytx7a-bs(gel) zselés árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Akkumulátor 12v 7ah ytx7a-bs(gel) zselés árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Akkumulátor 12v 7ah ytx7a-bs(gel) zselés (Akkumulátor) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

H: 150mm Sz: 7587mm M: 95mm (+)Polaritás ball oldal, Hagyományos folyékony elektrolit karbantartású akkumlátor .kizárólag függőlegesen hasznalhatóH: 150mm Sz: 87mm M: 93mm Polaritás: (+)jobb oldal.csippel ellátot akkumlátor, az elektrolit zsellé formában , gyárilag aktiv, nem igényel karbantartást és elektrolit újratöltést, fokozott ellenálást nyújt a rázkodás és az alacsony hőmérséklet ellen.