ÁrKözPont automotor termékkereső


Mannol motorolaj 5w-30 1 literes	, cikkszám: mn5301l	Magas minőségű szintetikus motorolaj. Speciálisan a Chevrolet, Opel, Daewoo, Saab és GM motorokhoz lett kifejlesztve.    A MID SAPS adalékanyagok biztonságos üzemeltetést biztosítanak a dízel részecskeszűrővel (DPF) és a katalizátorral felszerelt motoroknál. Ajánlott a GM dexos 2, és a régebbi GM LL A025/B025 minősítésű olajoknál. Kiemelkedő teljesítményt nyújt alacsony,   illetve a nagyon magas üzemi hőmérsékletnél, megvédi a motort a kopástól, iszap lerakódásoktól.        
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Mannol motorolaj 5w-30 1 literes , cikkszám: mn5301l (Motor) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Mannol motorolaj 5w-30 1 literes , cikkszám: mn5301l árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Mannol motorolaj 5w-30 1 literes , cikkszám: mn5301l árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Mannol motorolaj 5w-30 1 literes , cikkszám: mn5301l (Motor) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Magas minőségű szintetikus motorolaj. Speciálisan a Chevrolet, Opel, Daewoo, Saab és GM motorokhoz lett kifejlesztve.    A MID SAPS adalékanyagok biztonságos üzemeltetést biztosítanak a dízel részecskeszűrővel (DPF) és a katalizátorral felszerelt motoroknál. Ajánlott a GM dexos 2, és a régebbi GM LL A025/B025 minősítésű olajoknál. Kiemelkedő teljesítményt nyújt alacsony,   illetve a nagyon magas üzemi hőmérsékletnél, megvédi a motort a kopástól, iszap lerakódásoktól.