keret
ÁrKözPont automotor termékkereső
http://arkoz.hu/automotor
 

Dísztárcsa (13) meridian black 4db-os garnitúra (Dísztárcsa)


Főoldal -> Autóalkatrész -> Felni -> Dísztárcsa

Dísztárcsa (13) meridian black 4db-os garnitúra13 colos Meridian Black dísztárcsa szettNagyon jó minőségű ABS (akrilnitril-butadién-sztirol) műanyagból készült dísztárcsa garnitúra. Felületét dupla lakkréteg védi. Ellenáll a hőnek és a környezeti hatásoknak. Sportos, modern külsőt kölcsönöz autónak.Dísztárcsa felrakása:1. A felni méretéhez megfelelő dísztárcsát kell választani, ezt az adatot a legkönnyebben a gumiról tudjuk leolvasni (pl.165/60/R15) a példában a R15 jelzi a coll méretét azaz 15 collos. Ebben az esetben tehát a 15 collos dísztárcsát kell választanunk.2. Óvatosan távolítsa el a csomagolást a dísztárcsáról, ügyeljen ne sérüljön a felület illetve a rögzítő fül.3. A dísztárcsán keressen egy kisebb mélyedést, melyet majd a lemez felnin a szelephez kell tennie.4. Ha a rögzítő gyűrűk külön vannak, akkor a dísztárcsa belső rögzítőfülén van egy mélyedés, ahová óvatosan bújtassa bele.5. A kivágott részt, most illessze a gumiabroncs szelepéhez, majd erőteljesen, de kellő óvatossággal nyomja a dísztárcsát a felnihez.6. Ezt a műveletet ismételje meg az összes kereken.
Dísztárcsa (13) meridian black 4db-os garnitúra nyomtatható változatNyomtatható változat Kérdés küldése a Dísztárcsa (13) meridian black 4db-os garnitúra termékkel kapcsolatbanKérdés küldése

KépNévÁrIrány a bolt!
Dísztárcsa (13) meridian 4db-os garnitúra

Dísztárcsa (13) meridian 4db-os garnitúra

- részletek
3 890 Ft
Dísztárcsa (13) meridian 4db-os garnitúra a Autofejlesztes.hu webáruházban
Dísztárcsa (13) meridian ring 4db-os garnitúra

Dísztárcsa (13) meridian ring 4db-os garnitúra

- részletek
4 440 Ft
Dísztárcsa (13) meridian black 4db-os garnitúra

Dísztárcsa (13) meridian black 4db-os garnitúra

- részletek
4 920 Ft

Dísztárcsa (13) Jestic Meridian 4db-os garnitúra

Inaktív ajánlat.

Dísztárcsa (13) meridian ring 4db-os garnitúra

Inaktív ajánlat.

Dísztárcsa (13) Jestic Meridian Ring 4db-os garnitúra

Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Dísztárcsa (13) Jestic Meridian Ring 4db-os garnitúra (Dísztárcsa) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Dísztárcsa (13) Jestic Meridian Ring 4db-os garnitúra árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Dísztárcsa (13) Jestic Meridian Ring 4db-os garnitúra árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Dísztárcsa (13) Jestic Meridian Ring 4db-os garnitúra (Dísztárcsa) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

13 colos Jestic Meridian dísztárcsa garnitúraNagyon jó minőségű ABS (akrilnitril-butadién-sztirol) műanyagból készült dísztárcsa garnitúra. Felületét dupla lakkréteg védi. Ellenáll a hőnek és a környezeti hatásoknak. Sportos, modern külsőt kölcsönöz autónak.Dísztárcsa felrakása:1. A felni méretéhez megfelelő dísztárcsát kell választani, ezt az adatot a legkönnyebben a gumiról tudjuk leolvasni (pl.165/60/R15) a példában a R15 jelzi a coll méretét azaz 15 colos. Ebben az esetben tehát a 15 colos dísztárcsát kell választanunk.2. Óvatosan távolítsa el a csomagolást a dísztárcsáról, ügyeljen ne sérüljön a felület illetve a rögzítő fül.3. A dísztárcsán keressen egy kisebb mélyedést, melyet majd a lemez felnin a szelephez kell tennie.4. Ha a rögzítő gyűrűk külön vannak, akkor a dísztárcsa belső rögzítőfülén van egy mélyedés, ahová óvatosan bújtassa bele.5. A kivágott részt, most illessze a gumiabroncs szelepéhez, majd erőteljesen, de kellő óvatossággal nyomja a dísztárcsát a felnihez.6. Ezt a műveletet ismételje meg az összes kereken.13 colos Jestic Meridian Ring dísztárcsa garnitúraNagyon jó minőségű ABS (akrilnitril-butadién-sztirol) műanyagból készült dísztárcsa garnitúra. Felületét dupla lakkréteg védi. Ellenáll a hőnek és a környezeti hatásoknak. Sportos, modern külsőt kölcsönöz autónak.Dísztárcsa felrakása:1. A felni méretéhez megfelelő dísztárcsát kell választani, ezt az adatot a legkönnyebben a gumiról tudjuk leolvasni (pl.165/60/R15) a példában a R15 jelzi a coll méretét azaz 15 colos. Ebben az esetben tehát a 15 colos dísztárcsát kell választanunk.2. Óvatosan távolítsa el a csomagolást a dísztárcsáról, ügyeljen ne sérüljön a felület illetve a rögzítő fül.3. A dísztárcsán keressen egy kisebb mélyedést, melyet majd a lemez felnin a szelephez kell tennie.4. Ha a rögzítő gyűrűk külön vannak, akkor a dísztárcsa belső rögzítőfülén van egy mélyedés, ahová óvatosan bújtassa bele.5. A kivágott részt, most illessze a gumiabroncs szelepéhez, majd erőteljesen, de kellő óvatossággal nyomja a dísztárcsát a felnihez.6. Ezt a műveletet ismételje meg az összes kereken.
Árban hasonló termékek
Dísztárcsa 3550 Ft és 5330 Ft között

Dísztárcsa (14) alaska 4db-os garnitúra Dísztárcsa (14) alaska 4db-os garnitúra
Dísztárcsa (15) meridian 4db-os garnitúra Dísztárcsa (15) meridian 4db-os garnitúra
Dísztárcsa (15) jestic mercury 4db-os garnitúra    @ Dísztárcsa (15) jestic mercury 4db-os garnitúra @

Népszerű Dísztárcsa termékek

Dísztárcsa vegyes db-os,klf.méretek és modelek retro Dísztárcsa vegyes db-os,klf.méretek és modelek retro 350 Ft
Dísztárcsa (14) autocity ezüst db-os vegyes akciós  . Dísztárcsa (14) autocity ezüst db-os vegyes akciós . 990 Ft
 Dísztárcsa (15) gyári jellegű 302 4db-os garnitúra 7290 Ft
 Dísztárcsa (14) gyári jellegű 172 4db-os garnitúra 6990 Ft
Dísztárcsa (16) argo racing 4db-os garnitúra     . Dísztárcsa (16) argo racing 4db-os garnitúra . 6990 Ft
 Dísztárcsa (15) rs2000 1db-os @ 915 Ft
Dísztárcsa (15) jestic portos 1db           @ Dísztárcsa (15) jestic portos 1db @ 945 Ft
szerszám, barkács termékkereső
szerszám
fürdőszoba termékkereső
fürdőszoba
autó, motor termékkereső
autó-motor
hangszer termékkereső
hangszer
háztartási termékkereső
haztartas
játék termékkereső
játék
egészség termékkereső
egészség
showtechnika termékkereső
showtechnika
számítástechnika termékkereső
számítástechnika
keret