ÁrKözPont automotor termékkereső


Vadriasztó dupla extra allride02451VADRIASZTÓ DUPLA, AllRide 02451Állatokat figyelmeztető készülék. A készülék 60 km/óra vagy nagyobb sebességnél speciális hangot ad ki, amely elijeszti az állatokat. Emeli az Ön biztonságát utazás közben. A felszerelésre kiválasztott helyet alaposan tisztítsuk meg észsírtalanítsuk, majd ezt követően ragasszuk fel a vadriasztót, amellékelt kétoldalon öntapadós ragasztóval, miután a védőrétegeteltávolítottuk. A készüléket célszerű az első lökhárítón, a menet- iránnyal párhuzamosan elhelyezni, ahol a menetszél a legjobban éri.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Vadriasztó dupla extra allride02451 (Biztonságtechnika) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Vadriasztó dupla extra allride02451 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Vadriasztó dupla extra allride02451 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Vadriasztó dupla extra allride02451 (Biztonságtechnika) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.