ÁrKözPont automotor termékkereső


Nyestriasztó 12v carpoint0529520NYESTRIASZTÓ 12V-osUltrahangot kibocsátó, 12V-ról üzemeltethető, alacsony energia-fogyasztású készülék. Könnyen felszerelhető a motortérben. Üzembehelyezés: vezetéket (fekete-test, feketefehér-pozitív) kösse12V-ra egy kapcsoló és 0,5A biztosíték segítségével (nem tartozék). Technikai adatok: hangerősség >70dB, frekvencia: 22,5kHz ±2,5 kHz, áramfelhasználás: 60 mA. FONTOS A készüléket ne helyezze hőforrásközelébe Bekapcsolás előtt, győződjön meg arról, hogy nincs-e akarosszériában kisállat, ezután az ON/OFF kapcsolóval üzemeltethető(ON állás). Kikapcsolás OFF állás. Az állatok rezisztensé válhatnaka készülék riasztó hatásával szemben, így az esetlegesen okozottkárokért a gyártó és a forgalmazó NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Nyestriasztó 12v carpoint0529520 (Biztonságtechnika) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Nyestriasztó 12v carpoint0529520 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Nyestriasztó 12v carpoint0529520 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Nyestriasztó 12v carpoint0529520 (Biztonságtechnika) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.