ÁrKözPont automotor termékkereső

Vadriasztó szimpla 2072,lt580,920068,lampa90105,n15043

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Vadriasztó

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Ultrahangos autós vadriasztó síp , szimpla, DN15043

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

 Ultrahangos autós vadriasztó síp , szimpla, DN15043Figyelem A készülék nagyban elősegíti a vadak elriasztását, azonban vegye figyelembe, hogy ez a termék sem biztosíthat 100%-os védelmet. Vezessen óvatosan, különösen párzási időszak és vadhajtás idején. A készülék gyártója és forgalmazója nem vállal felelősséget a készülék használata mellett keletkezett vadkárok esetén.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 5 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Ultrahangos autós vadriasztó síp , szimpla, DN15043 (Biztonságtechnika) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Ultrahangos autós vadriasztó síp , szimpla, DN15043 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Ultrahangos autós vadriasztó síp , szimpla, DN15043 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Ultrahangos autós vadriasztó síp , szimpla, DN15043 (Biztonságtechnika) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Vadriasztó autóraÁllatokat figyelmeztető készülék.A készülék 60km/óra vagy nagyobb sebességeknél speciális hangot ad ki, amely elijeszti az állatokat.Emeli az Ön biztonságát utazás közben.A felszerelésre kiválasztott helyet alaposan tisztítsuk meg és zsírtalanítsuk, majd ezt követően ragasszuk fel a vadriasztót, a mellékelt kétoldalon öntapadós ragasztóval, miután a védő réteget eltávolítottuk.A készüléket célszerű az első lökhárítón,menet irányban párhuzamosan elhelyezni,ahol a menetszél a lejobban éri.VADRIASZTÓ DUPLA, AllRide 02451Állatokat figyelmeztető készülék. A készülék 60 km/óra vagy nagyobb sebességnél speciális hangot ad ki, amely elijeszti az állatokat. Emeli az Ön biztonságát utazás közben. A felszerelésre kiválasztott helyet alaposan tisztítsuk meg észsírtalanítsuk, majd ezt követően ragasszuk fel a vadriasztót, amellékelt kétoldalon öntapadós ragasztóval, miután a védőrétegeteltávolítottuk. A készüléket célszerű az első lökhárítón, a menet- iránnyal párhuzamosan elhelyezni, ahol a menetszél a legjobban éri.Dupla sípos vadriasztó készülék autóraÁllatokat figyelmeztető készülék.A készülék 60 km/óra vagy nagyobb sebességnél speciális hangot ad ki, amely elijeszti az állatokat. Emeli az Ön biztonságát utazás közben.Felszerelése:A kiválasztott helyet alaposan tisztítsuk meg és zsírtalanítsuk, majd ezt követően ragasszuk fel a vadriasztót, a mellékelt kétoldalon öntapadós ragasztóval, miután a védőréteget eltávolítottuk. A készüléket célszerű az első lökhárítón, a menet- iránnyal párhuzamosan elhelyezni, ahol a menetszél a legjobban éri.VADRIASZTÓ SZIMPLAÁllatokat figyelmeztető készülék.A készülék 60km/óra vagy nagyobb sebességeknél speciális hangot ad ki, amely elijeszti az állatokat.Emeli az Ön biztonságát utazás közben. A felszerelésre kiválasztott helyet alaposan tisztítsuk meg észsírtalanítsuk, majd ezt követően ragasszuk fel a vadriasztót, amellékelt kétoldalon öntapadós ragasztóval, miután a védő rétegeteltávolítottuk.A készüléket célszerű az első lökhárítón,menet irányban párhuzamosan elhelyezni,ahol a menetszél a lejobban éri.A csomag 2db vadriasztót tartalmaz, egyszerű, öntapadós felhelyezés.A menetszél hatására emberi füllel nem érzékelhető, a vadak által már messziről érzékelhető hangot ad ki, ami által a vadak nem ugranak ki az úttestre.Figyelem A készülék nagyban elősegíti a vadak elriasztását, azonban vegye figyelembe, hogy ez a termék sem biztosíthat 100%-os védelmet. Vezessen óvatosan, különösen párzási időszak és vadhajtás idején. A készülék gyártója és forgalmazója nem vállal felelősséget a készülék használata mellett keletkezett vadkárok esetén.