ÁrKözPont automotor termékkereső


Biztonsági kormányzár baseball ütő forma (lopkar) nok54Kormányzár baseball ütő formájúA kormányzár előnye, hogy nagyon könnyű és keskeny, ezáltal idősebbek is jól használhatják, továbbá kis helyen elfér. Ez a baseball ütő formájú kormányzár, nem csak nehezíti az autótolvajok dolgát, hanem akár védelmi eszközként is használható leszerelt állapotban.Fontos információ!A kormányzárhoz 2db kulcs tartozik ezek egyediek és pótolhatatlanok, a kulcsokat célszerű külön tárolni, tartani egymástól.A kormányzár nem szerelhető fel kormányvédővel ellátott autóra.Használati utasítás:Felhelyezése:1. A kormányzár kulcs nélkül is felhelyezhető a kormánykerékre. Fontos, hogy a kormányon ne legyen kormányvédő, különben a szerkezet nem fogja átérni a kormányt.2. Tekerjük egy a baseball ütő nyelét az óramutató járásának irányával megegyező irányba mindaddig, míg a kormányzár teljesen nyitott állapotba kerül. 3. Helyezzük rá a kormánykerékre párhuzamos irányban, majd ha a lyuk fedi a kormány kereket, akkor tekerjük el ismételten a kormányzárat, míg a kormánykereket el nem fedi.A kormányzár csak 1 irányba fordul, így kulcs nélkül nem lehet leszedni.Leszerelése:1. A baseballütő elején találhatunk egy egyedi zárat.2. A kulcsot egy irányból tudjuk belehelyezni, a...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Biztonsági kormányzár baseball ütő forma (lopkar) nok54 (Biztonságtechnika) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Biztonsági kormányzár baseball ütő forma (lopkar) nok54 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Biztonsági kormányzár baseball ütő forma (lopkar) nok54 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Biztonsági kormányzár baseball ütő forma (lopkar) nok54 (Biztonságtechnika) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Kormányzár baseball ütő formájúA kormányzár előnye, hogy nagyon könnyű és keskeny, ezáltal idősebbek is jól használhatják, továbbá kis helyen elfér. Ez a baseball ütő formájú kormányzár, nem csak nehezíti az autótolvajok dolgát, hanem akár védelmi eszközként is használható leszerelt állapotban.Fontos információ!A kormányzárhoz 2db kulcs tartozik ezek egyediek és pótolhatatlanok, a kulcsokat célszerű külön tárolni, tartani egymástól.A kormányzár nem szerelhető fel kormányvédővel ellátott autóra.Használati utasítás:Felhelyezése:1. A kormányzár kulcs nélkül is felhelyezhető a kormánykerékre. Fontos, hogy a kormányon ne legyen kormányvédő, különben a szerkezet nem fogja átérni a kormányt.2. Tekerjük egy a baseball ütő nyelét az óramutató járásának irányával megegyező irányba mindaddig, míg a kormányzár teljesen nyitott állapotba kerül. 3. Helyezzük rá a kormánykerékre párhuzamos irányban, majd ha a lyuk fedi a kormány kereket, akkor tekerjük el ismételten a kormányzárat, míg a kormánykereket el nem fedi.A kormányzár csak 1 irányba fordul, így kulcs nélkül nem lehet leszedni.Leszerelése:1. A baseballütő elején találhatunk egy egyedi zárat.2. A kulcsot egy irányból tudjuk belehelyezni, a kulcs elforgatása után oldódik a zár és a nyél elforgatásával le tudjuk szerelni a kormányról.