ÁrKözPont automotor termékkereső


A CarPlan fék- és kuplungtisztító aeroszol zsírtalanító oldószerek speciális keveréke, amely kiválóan alkalmas a fék- és kuplungrendszer elemeinek tisztítására és karbantartására, azok szétszerelése nélkül Kiválóan alkalmas a fékrendszer elemeinek tisztítására: féktárcsa, fékdob, fékpofák, fékbetét, fékhengerek, féknyergek, valamint fék kábelek. Kuplungrendszer elemeinek és alkatrészeinek, illetve egyéb gépkocsialkatrészek hatékony és gyors tisztítására és karbantartására. Gyorsan és hatékonyan távolítja el a lerakódott port, zsírt, olajat, koszt, fékolajat esetleges üzemanyag és egyéb szennyeződéseket. A készítmény kiválóan alkalmas szervizekben, javítóműhelyekben történő használatra is Használati utasítás:Permetezzen a szerből bőségesen a tisztítani kívánt felületre. Hagyja megszáradni, majd egy törlőkendővel törölje tisztára. Ha szükséges, ismételje meg az 1-2 lépéseket. (A nehezen elérhető alkatrészek kezeléséhez illessze a mellékelt permetezőcsövet az aeroszol szórófejébe.)Összetétel: propán-bután (10-30%), kőolaj párlat (30%), izopropil-alkohol (
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Féktisztító spray carplan bpc500 500ml @ (Tisztítószer) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Féktisztító spray carplan bpc500 500ml @ árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Féktisztító spray carplan bpc500 500ml @ árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Féktisztító spray carplan bpc500 500ml @ (Tisztítószer) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.