ÁrKözPont automotor termékkereső

Akkumulátor terhelő villa 12v at

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Akkumulátor terhelő villa 12v atAkkumulátor terhelő villa 12VMérési tartomány: 0-18V / 0-144AhMSZ EN 61010-1:1994 A részletes műszaki adatokat, a használati utasítást és a minőségi bizonyítványt a csomagolás tartalmazza. A gyártó által vállalt garancia 24 hónap.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Akkumulátor terhelő villa 12v at (Akkumulátor) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Akkumulátor terhelő villa 12v at árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Akkumulátor terhelő villa 12v at árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Akkumulátor terhelő villa 12v at (Akkumulátor) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Akkumulátor terhelő villa 12VMérési tartomány: 0-18V / 0-144AhMSZ EN 61010-1:1994 A részletes műszaki adatokat, a használati utasítást és a minőségi bizonyítványt a csomagolás tartalmazza. A gyártó által vállalt garancia 24 hónap.