ÁrKözPont automotor termékkereső

Biztonsági zár balta sárga Akciós F2760

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Biztonsági zár balta riasztós CH-860D @

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Biztonsági zár balta sárga TypeR YH-6003, 70001, AllR.155

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Biztonsági zár balta riasztós CH-860D

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Biztonsági zár balta riasztós CH-860DKormányblokkoló baltazár riasztóval CH-860D A készülék jellemzői:1. Hosszú élettartamú elem felhasználásával alacsony elemfogyasztás (az elem nem tartozék) 2. Változtatható 4 számkódos ki és bekapcsolás 3. Gyári számkódbeállítás: 1,2,3,4 4. Szabályozható nagyhatásfokú rezgésérzékelő 5. LED kijelző, két - három másodpercenkénti felvillanással és hatásos figyelemfelkeltő riasztó. 6. Alacsony elemfeszültség jelzése A készülék fő egységei: Számkódos riasztóval ellátott kormányblokk 1dbMásolhatlatlan kulcs (pótlása megoldhatatlan) 2db Alátét a megfelelő kormányméret biztosításához 3dbA kezelési útmutatót a csomagban találja, biztonsági okok miatt nem publikáljuk.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Biztonsági zár balta riasztós CH-860D (Biztonságtechnika) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Biztonsági zár balta riasztós CH-860D árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Biztonsági zár balta riasztós CH-860D árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Biztonsági zár balta riasztós CH-860D (Biztonságtechnika) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Biztonsági zár kormánykerékreMinden gépkocsihoz használható. Felhelyezés, levétele gyors és egyszerű. A kormányzárat helyezze a kormánykerékre a rajz szerint (bizonyos kormányoknál szükség lehet a tartozék hézagoló műanyagra), ezáltal megakadályozva annak elfordíthatóságát. A zárszerkezet működtetéséhez állítsa úgy a kulcsot, hogy a jelölés pontosan illeszkedjen. Figyelmeztetés Amennyiben a termék zárszerkezete meghibásodna és ezáltal nem nyílna, abban az esetben a szerkezet rongálásával távolítsa el a biztonsági zárat, mert a járműben történő bármilyen károsodásért (pl. kormánykerék fűrészelése stb.) felelősséget vállalni NEM tudunk, csak cseregaranciátBiztonsági zár kormánykerékreMinden gépkocsihoz használható.Felhelyezés, levétele gyors és egyszerű.A kormányzárat helyezze a kormánykerékre a rajz szerint (bizonyos kormányoknál szükség lehet a tartozék hézagoló műanyagra), ezáltal megakadályozva annak elfordíthatóságát.A zárszerkezet működtetéséhez állítsa úgy a kulcsot, hogy a jelölés pontosan illeszkedjen.FigyelmeztetésAmennyiben a termék zárszerkezete meghibásodna és ezáltal nem nyílna, abban az esetben a szerkezet rongálásával távolítsa el a biztonsági zárat, mert a járműben történő bármilyen károsodásért (pl. kormánykerék fűrészelése stb.) felelősséget vállalni NEM tudunk, csak cseregaranciátKormányblokkoló baltazár riasztóval CH-860DA készülék jellemzői:1. Hosszú élettartamú elem felhasználásával alacsony elemfogyasztás (az elem nem tartozék)2. Változtatható 4 számkódos ki és bekapcsolás3. Gyári számkódbeállítás: 1,2,3,44. Szabályozható nagyhatásfokú rezgésérzékelő5. LED kijelző, két - három másodpercenkénti feévillanással és hatásos figyelemfelkeltő riasztó. 6. Alacsony elemfeszültség jelzéseA készülék fő egységei:Számkódos riasztóval ellátott kormányblokk 1dbMásolhatlatlan kulcs (pótlása megoldhatatlan) 2dbAlátét a megfelelő kormányméret biztosításához 3dbA kezelési útmutatót a csomagban találja, biztonsági okok miatt nem publikáljuk.Kormányblokkoló baltazár riasztóval CH-860D A készülék jellemzői:1. Hosszú élettartamú elem felhasználásával alacsony elemfogyasztás (az elem nem tartozék) 2. Változtatható 4 számkódos ki és bekapcsolás 3. Gyári számkódbeállítás: 1,2,3,4 4. Szabályozható nagyhatásfokú rezgésérzékelő 5. LED kijelző, két - három másodpercenkénti felvillanással és hatásos figyelemfelkeltő riasztó. 6. Alacsony elemfeszültség jelzése A készülék fő egységei: Számkódos riasztóval ellátott kormányblokk 1dbMásolhatlatlan kulcs (pótlása megoldhatatlan) 2db Alátét a megfelelő kormányméret biztosításához 3dbA kezelési útmutatót a csomagban találja, biztonsági okok miatt nem publikáljuk.