ÁrKözPont automotor termékkeresőMegosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Biztonsági zár balta sárga yh-6003,70001,allr.155,am016 (Biztonságtechnika) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Biztonsági zár balta sárga yh-6003,70001,allr.155,am016 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Biztonsági zár balta sárga yh-6003,70001,allr.155,am016 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Biztonsági zár balta sárga yh-6003,70001,allr.155,am016 (Biztonságtechnika) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Biztonsági zár kormánykerékreMinden gépkocsihoz használható. Felhelyezés, levétele gyors és egyszerű. A kormányzárat helyezze a kormánykerékre a rajz szerint (bizonyos kormányoknál szükség lehet a tartozék hézagoló műanyagra), ezáltal megakadályozva annak elfordíthatóságát. A zárszerkezet működtetéséhez állítsa úgy a kulcsot, hogy a jelölés pontosan illeszkedjen. Figyelmeztetés Amennyiben a termék zárszerkezete meghibásodna és ezáltal nem nyílna, abban az esetben a szerkezet rongálásával távolítsa el a biztonsági zárat, mert a járműben történő bármilyen károsodásért (pl. kormánykerék fűrészelése stb.) felelősséget vállalni NEM tudunk, csak cseregaranciát