ÁrKözPont automotor termékkereső


Kormány és pedálzár autoblock 26002Pedál és kormányzárA zár jelentősen megnehezíti az autó ellopásának lehetőségét, ugyanis míg rajta van a zár a kormánykeréken és a pedálon, addig az autó vezethetetlen marad. Ezzel a zárral jelentősen növeli a biztonságot. Sajnos mint tudjuk tökéletes megoldás nincsen az autó biztosítására, de ha egy ilyennel találkozik egy autó tolvaj nagy eséllyel keres magának egy másik járművet amiben nem található kormányzár. Ennek a biztonsági zárnak nagy előnye, hogy rendkívül kis helyen elfér, illetve jelentősen könnyebb, mint társai. Használata nem tesz kárt a kormánykerékben illetve a pedálban sem, ugyanis a zár acélszerkezete műanyag védővel van ellátva, így nem karcolja meg.A autoblockhoz 2db kulcs tartozik, melyet nem lehet pótolni elvesztésük esetén, ezért javasoljuk, hogy külön tárolja egymástól.Használata:1. Nyissa ki a zárszerkezetet és húzza ki a Autoblockot, amíg tudja.2. A horog egyik végét akassza a kormányba, a másik végét pedig a fékpedálba akassza.3. Nyomja össze a szerkezetet amíg tudja.4. Zárja be és vegye ki a kulcsot.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Kormány és pedálzár autoblock 26002 (Biztonságtechnika) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Kormány és pedálzár autoblock 26002 árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Kormány és pedálzár autoblock 26002 árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Kormány és pedálzár autoblock 26002 (Biztonságtechnika) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.