ÁrKözPont egeszseg termékkereső


Türkiz gömbölyített karkötő* Gömbölyített és szabálytalan szemei  0,5 - 1 cm közöttiek. Az anyagból duplasoros gumira fűztünk kb 19 cm hosszban karkötőt. A patika megjegyzése: A kövek gyógyhatására vonatkozó leírások nem a gyógyszertár megállapításai. Az összefoglaló ezen témával foglalkozó könyvek és honlapok tartalma alapján készült, azon célból,  hogy az érdeklődőket közelebb vigyék ahhoz, hogy az ásvány ékszerek nem csupán szépek. Az emberi szervezetre hatással vannak ugyan, de a jogszabályok tiltják, hogy gyógyító hatásúnak nevezzék őket. Így minden alábbiakban leírt hatás, feltételezett hatás. Kérjük ily módon olvassa, és értelmezze. Teljes ásvány ékszer lista Ásványok tisztítása, feltöltése Horoszkóp és ásványok  
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Türkiz gömbölyített karkötő* (Drágakő, kristály) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Türkiz gömbölyített karkötő* árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Türkiz gömbölyített karkötő* árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Türkiz gömbölyített karkötő* (Drágakő, kristály) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.