ÁrKözPont egeszseg termékkereső


Fehér szilikon köpöly     Szilikon  köpöly ( Fehér színű ) Anyga :  Tiszta Szilikon Szilikon gumiköpöly készlet, ideális masszőröknek és házi használatra is alkalmas. Hideg köpölyzésre alkalmas.Könnyen kezelhető,a nyomás mértéke szabadon állítható a köpöly összenyomásának mértékével. A vér keringésre hat, ami aktiválja a szervezet detoxikációzását. Különösen a narancsbőr lebontására és a nyírok áramlás javítására alkalmas. 4db. különböző méretű (25mm, 40mm, 50mm, 60mm) szilikon gumiköpöly egy készletben.  
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Fehér szilikon köpöly (Egyéb) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Fehér szilikon köpöly árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Fehér szilikon köpöly árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Fehér szilikon köpöly (Egyéb) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.