keret
ÁrKözPont egeszseg termékkereső
http://arkoz.hu/egeszseg
 

Biotech hyaluronic & collagen (Fehérje)


Főoldal -> Sport -> Testépítés -> Fehérje -> Biotech Fehérje

Biotech hyaluronic & collagenBĹ‘rmegĂşjĂ­tĂł, fiatalĂ­tĂł, ránctalanĂ­tĂł, feszesĂ­tĹ‘ kapszulák a fiatalság megĹ‘rzĂ©sĂ©Ă©rt vagy visszaszerzĂ©sĂ©Ă©rt.A Hialuronsav (HA) olyan speciális fehĂ©rje, amelyet szervezetĂĽnk állĂ­t elĹ‘, hogy Ă­zĂĽleteinket Ă©s izmainkat €žkenĹ‘anyaggal€ť lássa el Ă©s kipárnázza, miközben a bĹ‘r megfelelĹ‘ hidratáltságát is biztosĂ­tja.A kor elĹ‘rehaladtával szervezetĂĽnk egyre kevesebb hialuronsavat termel. MinĂ©l kevesebb szervezetĂĽnkben a HA, annál Ă©rdesebb, szárazabb, ráncosabb lesz a bĹ‘rĂĽnk. A kollagĂ©n egy szerkezeti fehĂ©rje, melybĹ‘l az olyan fehĂ©r szövetek Ă©pĂĽlnek fel, mint pl. a bĹ‘r, Ă­nak, porcok, csontok, valamint az összes kötĹ‘szövet. A kollagĂ©n összetart, erĹ‘t Ă©s rugalmasságot kölcsönöz a test kĂĽlönbözĹ‘ szöveteinek Ă©s sejtjeinek. A kollagĂ©n táplálĂ©k az arcbĹ‘rnek Ă©s az egĂ©sz testnek.Felhasználási javaslat: Napi 2 kapszula, vĂ­zzel fogyasztva.FigyelmeztetĂ©s: Az ajánlott napi fogyasztási mennyisĂ©get ne lĂ©pje tĂşl!Az Ă©trend-kiegĂ©szĂ­tĹ‘ nem helyettesĂ­ti a kiegyensĂşlyozott, változatos Ă©trendet Ă©s az egĂ©szsĂ©ges Ă©letmĂłdot! A termĂ©ket kisgyermekektĹ‘l elzárva tárolja! A kĂ©szĂ­tmĂ©ny szedĂ©se elĹ‘tt kĂ©r...
Biotech hyaluronic & collagen nyomtatható változatNyomtatható változat Kérdés küldése a Biotech hyaluronic & collagen termékkel kapcsolatbanKérdés küldése

KépNévÁrIrány a bolt!
Biotech hyaluronic & collagen

Biotech hyaluronic & collagen

- részletek
4 190 Ft
Biotech hyaluronic & collagen a Insportline.hu webáruházban

Biotech Hyaluronic & Collagen 30 caps

Inaktív ajánlat.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Biotech Hyaluronic & Collagen 30 caps (Fehérje) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Biotech Hyaluronic & Collagen 30 caps árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Biotech Hyaluronic & Collagen 30 caps árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Biotech Hyaluronic & Collagen 30 caps (Fehérje) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

BĹ‘rmegĂşjĂ­tĂł, fiatalĂ­tĂł, ránctalanĂ­tĂł, feszesĂ­tĹ‘ kapszulák a fiatalság megĹ‘rzĂ©sĂ©Ă©rt vagy visszaszerzĂ©sĂ©Ă©rt.A Hialuronsav (HA) olyan speciális fehĂ©rje, amelyet szervezetĂĽnk állĂ­t elĹ‘, hogy Ă­zĂĽleteinket Ă©s izmainkat €žkenĹ‘anyaggal€ť lássa el Ă©s kipárnázza, miközben a bĹ‘r megfelelĹ‘ hidratáltságát is biztosĂ­tja.A kor elĹ‘rehaladtával szervezetĂĽnk egyre kevesebb hialuronsavat termel. MinĂ©l kevesebb szervezetĂĽnkben a HA, annál Ă©rdesebb, szárazabb, ráncosabb lesz a bĹ‘rĂĽnk. A kollagĂ©n egy szerkezeti fehĂ©rje, melybĹ‘l az olyan fehĂ©r szövetek Ă©pĂĽlnek fel, mint pl. a bĹ‘r, Ă­nak, porcok, csontok, valamint az összes kötĹ‘szövet. A kollagĂ©n összetart, erĹ‘t Ă©s rugalmasságot kölcsönöz a test kĂĽlönbözĹ‘ szöveteinek Ă©s sejtjeinek. A kollagĂ©n táplálĂ©k az arcbĹ‘rnek Ă©s az egĂ©sz testnek.Felhasználási javaslat: Napi 2 kapszula, vĂ­zzel fogyasztva.FigyelmeztetĂ©s: Az ajánlott napi fogyasztási mennyisĂ©get ne lĂ©pje tĂşl!Az Ă©trend-kiegĂ©szĂ­tĹ‘ nem helyettesĂ­ti a kiegyensĂşlyozott, változatos Ă©trendet Ă©s az egĂ©szsĂ©ges Ă©letmĂłdot! A termĂ©ket kisgyermekektĹ‘l elzárva tárolja! A kĂ©szĂ­tmĂ©ny szedĂ©se elĹ‘tt kĂ©rem, konzultáljon orvosával! Felbontás után a dobozt jĂłl zárja vissza!MinĹ‘sĂ©gĂ©t megĹ‘rzi: (nap/hĂł/Ă©v) lásd a csomagoláson jelzett idĹ‘pontigTárolás: száraz, hűvös helyen, közvetlen hĹ‘tĹ‘l, napfĂ©nytĹ‘l Ă©s nedvessĂ©gtĹ‘l vĂ©dett helyen tárolandĂł!Származási hely: EUKiszerelĂ©s: 30 kapszulaA Hialuronsav (HA) olyan speciális fehérje, amelyet szervezetünk állít elő, hogy ízületeinket és izmainkat "kenőanyaggal" lássa el és kipárnázza, miközben a bőr megfelelő hidratáltságát is biztosítja. A kor előrehaladtával szervezetünk egyre kevesebb hialuronsavat termel. Minél kevesebb szervezetünkben a HA, annál érdesebb, szárazabb, ráncosabb lesz a bőrünk. A kollagén egy szerkezeti fehérje, melyből az olyan fehér szövetek épülnek fel, mint pl. a bőr, ínak, porcok, csontok, valamint az összes kötőszövet. A kollagén összetart, erőt és rugalmasságot kölcsönöz a test különböző szöveteinek és sejtjeinek. A kollagén táplálék az arcbőrnek és az egész testnek. Felhasználási javaslat: Napi 2 kapszula, vízzel fogyasztva. Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl!
Árban hasonló termékek
Fehérje 3230 Ft és 4850 Ft között

Biotech cla 400 Biotech cla 400
 Iso whey zero - 500 g cseresznye-banán
 Protein delite 500g kókusz-csokoládé scitec nutrition
 Protein ice cream 1250g vanília-lime scitec nutrition

Népszerű Fehérje termékek

100% WHEY Protein koncentrátum (600 g) 100% WHEY Protein koncentrátum (600 g) 4990 Ft
 Ultimate Protein (1800 g) 9110 Ft
Biotech protein fuel 50ml 1x50 ml Biotech protein fuel 50ml 1x50 ml 475 Ft
Beef protein - 500 g vanília-fahéj Beef protein - 500 g vanília-fahéj 3990 Ft
 Go protein bar csokoládé-marcipán 40gr 310 Ft
Biotech carbox 1000 g Biotech carbox 1000 g 1990 Ft
 Biotech hyper mass 5000, 4000 gr 11990 Ft
 Pf super premium tiszta izomtömeg-növelő stack 3. pharma first nutrition 19458 Ft
szerszám, barkács termékkereső
szerszám
fürdőszoba termékkereső
fürdőszoba
autó, motor termékkereső
autó-motor
hangszer termékkereső
hangszer
háztartási termékkereső
haztartas
játék termékkereső
játék
egészség termékkereső
egészség
showtechnika termékkereső
showtechnika
számítástechnika termékkereső
számítástechnika
keret