ÁrKözPont egeszseg termékkereső


Biotech brutal muscle onAz izomzat fő építő eleme az összes sportoló táplálkozásának a legfontosabb eleme. Ennek ellenére még mindig előfordulnak olyanok, akik óvatoskodnak ezzel a remek termékkel. A Muscle On a legújabb technológiákkal a legmagasabb elvárásoknak megfelelő fehérje készítmény. Szénhidrát tartalma kevesebb, mint 1g, ezért igazán minőségi izomzatot lehet vele építeni. Tegyél egy kanállal a reggeli kávéba, igyál egyet nap közbe, és egy duplát edzés után. Ne spórold meg izomzatod rovására a nélkülözhetetlen Muscle On-t.Felhasználási javaslat:Turimxolj 1 adag (30 g) port 300 ml folyadékkal, fogyassz 1-3 adagot naponta.Kiszerelés:908 g
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Biotech brutal muscle on (Fehérje) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Biotech brutal muscle on árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Biotech brutal muscle on árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Biotech brutal muscle on (Fehérje) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.