ÁrKözPont egeszseg termékkereső

Vizeletgyűjtő pohár, steril, 100ml

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Vizeletgyűjtő pohár csavaros tetővel, steril, 100ml

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Vizeletgyűjtő vagy vizeletes pohárra sokszor szükségünk lehet, amikor orvos vagy egy nagyobb kivizsgálásra megyünk, és vizeletmintát is kérnek. Vannak helyek, ahol adnak vizeletgyűjtő poharat, van ahová meg nekünk kell vinni. Mivel úm. filléres termékről van szó, érdemes tartani belőle pár darabot otthon a sürgős esetekre pl. ha éppen nem kapható a patikában vagy ha másnap reggel már kell is a vizeletminta. Ez a vizeletes pohár vagy vizeletgyűjtő pohár steril, 100 ml vizelet tárolására képes. Ennyi maximálisan elegendő a vizsgálatokhoz. Praktikus, mert a teteje lecsavarható, az oldalára pedig alkoholos filctollal felírható a beteg neve, a dátum és a gyűjtő sorszáma.A termék fenntarthatósági előnyei: Biztonság: fokozza az idős és fogyatékos emberek biztonságérzetét Egészségvédelem: hozzájárul az egyének és/vagy közösségek életfeltételeinek javulásához, elősegíti és védi az egyének egészségét, jó közérzetét Életminőség javítása: hozzájárul az emberek életfeltételeinek javulásához ...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Vizeletgyűjtő pohár csavaros tetővel, steril, 100ml (Otthonápolási kellékek) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Vizeletgyűjtő pohár csavaros tetővel, steril, 100ml árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Vizeletgyűjtő pohár csavaros tetővel, steril, 100ml árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Vizeletgyűjtő pohár csavaros tetővel, steril, 100ml (Otthonápolási kellékek) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Steril vizeletgyűjtő pohár, 100 ml. Vizeletvizsgálatokhoz. A termék addig steril, amíg a csomagolása sértetlen. A visszatérő húgyúti fertőzések leginkább a hölgyeket érintik, mert a húgycső náluk jóval rövidebb, és kisebb a végbél és húgycső közötti távolság is, mint a férfiaknál. A fertőzést leginkább a bélrendszerben élő E.coli baktérium megtapadása indítja el. A termékek nagy része (áfonya) ezt a megtapadást igyekszik minél inkább lehetetlenné tenni. Húgyúti fertőzést kimutaó teszt A húgyúti fertőzésekről d-Mannóz Áfonya tartalmú termékek Egyéb gyógynövény tartalmú szerek Vesekő, vesehomok Tesztek önellenőrzéshez Hüvelyváladék (Candida) vizsgálatához Ovuláció időpontját kimutató teszt Prosztata vizsgálati teszt Vércukorszint mérés Székletvért kimutató tesztek A gyomorfekély egy lehetséges okának kimutatása Termékenyítőképesség vizsgálat (férfiaknak) Allergia (tej, tojás, macska, légúti) Szifilisz Drog tesztek Ételintolerancia kimutatása Lisztérzékenységet kimutató teszt Terhességet kimutató tesztek Koleszterinszint vizsgálat Húgyúti fertőzést kimutató tesztek stb... még több fajta tesztről ITT is olvashat .