ÁrKözPont egeszseg termékkereső


Dabur vatika hajkondicionáló olaj 150 mlRegenerálĂł hatásĂş kĂ©szĂ­tmĂ©ny töredezett, fĂ©nytelen Ă©s festett, dauerolt haj ápolására. A Vatika hajolaj indiai kĂłkuszdiĂłolaj, henna, amla Ă©s brahmi tartalmának köszönhetĹ‘en kĂĽlönleges hajápolĂłszer. Csökkenti a környezeti ártalmak, a festĂ©s, a dauer káros hatásait, ápolja a hajat Ă©s a fejbĹ‘rt, elĹ‘segĂ­ti a haj növekedĂ©sĂ©t. KĂşraszerű használata során haja rugalmas, selymes fĂ©nyű lesz. Felhasználási javaslat: Hajmosás elĹ‘tt 20-30 perccel masszĂ­rozzuk a fejbĹ‘rbe, ĂĽgyelve arra, hogy a hajvĂ©gekre is jusson, majd alaposan mossuk meg ? lehetĹ‘leg Dabur gyĂłgynövĂ©nyes samponnal -, Ă©s bĹ‘ vĂ­zzel öblĂ­tsĂĽk le. Ă–sszetĂ©tel: Triphala-por, Amla-por, Harar-por, Neem-por, Brahmi-por, Kapurkachari-por, Henna-por, tehĂ©ntej, vĂ­z, kĂłkuszolaj, citromolaj, Rosemary-olaj, ParfĂĽm, 15M. KiszerelĂ©s: 150 ml KĂĽlönleges összetĂ©tele rĂ©vĂ©n a fejbĹ‘rbe jutva javĂ­tja az agy működĂ©sĂ©t (a brahmi-tartalomnak köszönhetĹ‘en). A henna termĂ©szetes gombaölĹ‘ hatásĂş, egĂ©szsĂ©gesen tartja a fejbĹ‘rt, segĂ­t megelĹ‘zni a hajhullást Ă©s egĂ©szsĂ©gessĂ©, fĂ©nyessĂ© teszi a hajat. A neem antiszeptikus hatásának köszönhetĹ‘en segĂ­t megakadály...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Dabur vatika hajkondicionáló olaj 150 ml (Hajápolás) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Dabur vatika hajkondicionáló olaj 150 ml árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Dabur vatika hajkondicionáló olaj 150 ml árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Dabur vatika hajkondicionáló olaj 150 ml (Hajápolás) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Regeneráló hatású készítmény töredezett, fénytelen és festett, dauerolt haj ápolására. A Vatika hajolaj indiai kókuszdióolaj, henna, amla és brahmi tartalmának köszönhetően különleges hajápolószer. Csökkenti a környezeti ártalmak, a festés, a dauer káros hatásait, ápolja a hajat és a fejbőrt, elősegíti a haj növekedését. Kúraszerű használata során haja rugalmas, selymes fényű lesz. Felhasználási javaslat: Hajmosás előtt 20-30 perccel masszírozzuk a fejbőrbe, ügyelve arra, hogy a hajvégekre is jusson, majd alaposan mossuk meg ? lehetőleg Dabur gyógynövényes samponnal -, és bő vízzel öblítsük le. Összetétel: Triphala-por, Amla-por, Harar-por, Neem-por, Brahmi-por, Kapurkachari-por, Henna-por, tehéntej, víz, kókuszolaj, citromolaj, Rosemary-olaj, Parfüm, 15M. Kiszerelés: 150 ml Különleges összetétele révén a fejbőrbe jutva javítja az agy működését (a brahmi-tartalomnak köszönhetően). A henna természetes gombaölő hatású, egészségesen tartja a fejbőrt, segít megelőzni a hajhullást és egészségessé, fényessé teszi a hajat. A neem antiszeptikus hatásának köszönhetően segít megakadályozni a fertőzéseket, a korpa megjelenését a fejbőrön, továbbá megelőzni a hajhullást és a korai őszülést. A citrom szintén hatékony a korpaképződés és a hajhullás megelőzésében, és szép fényt ad a hajnak.