ÁrKözPont egeszseg termékkereső

Logona lavaerde fehér iszappor, 150 g

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Logona lavaerde fehér iszappor, 150 gTermészetes agyagásványokból álló iszappor gyengéden tisztítja a bőrt és a hajat. Vízzel érintkezve megköti a szennyeződéseket. Kifejezetten ajánlott a száraz bőr, ill. a vékony szálú haj ápolására.Tiszta finomított kozmetikai iszap. A gyengéd, irritáció-és szappanmentes tisztítófolyamat közben nem károsítja a bőr védő savköpenyét, és nem változtatja meg a Ph-értéket. Mesterséges szín-, illat- és tartósítószerektől teljes mértékben mentes.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Logona lavaerde fehér iszappor, 150 g (Hajápolás) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Logona lavaerde fehér iszappor, 150 g árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Logona lavaerde fehér iszappor, 150 g árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Logona lavaerde fehér iszappor, 150 g (Hajápolás) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Természetes agyagásványokból álló iszappor gyengéden tisztítja a bőrt és a hajat. Vízzel érintkezve megköti a szennyeződéseket. Kifejezetten ajánlott a száraz bőr, ill. a vékony szálú haj ápolására.Tiszta finomított kozmetikai iszap. A gyengéd, irritáció-és szappanmentes tisztítófolyamat közben nem károsítja a bőr védő savköpenyét, és nem változtatja meg a Ph-értéket. Mesterséges szín-, illat- és tartósítószerektől teljes mértékben mentes.