ÁrKözPont egeszseg termékkereső


Biorganik bio kuszkusz, teljesőrlésű 500 gBiorganik vásárlás, rendelésA kuszkusz marokkĂłi nemzeti Ă©tel, mely durumdarábĂłl Ă©s finomra Ĺ‘rölt bĂşzalisztbĹ‘l kĂ©szĂĽl. Hagyományosan párolva kĂ©szĂ­tik el. A hagyományos kuszkusz viszonylag hosszabb elkĂ©szĂ­tĂ©si idĹ‘t igĂ©nyel, a ma forgalomban lĂ©vĹ‘ kuszkusz jelentĹ‘s rĂ©sze azonban - mint a BiOrganik kuszkusz is - egy jobban elĹ‘feldolgozott, gyorsfĹ‘zĂ©sű változat.Felhasználása: köretkĂ©nt, fĹ‘Ă©telkĂ©nt. Levesben tĂ©sztakĂ©nt is ehetĹ‘, valamint csemegekĂ©nt salátákkal, szĂłszokkal, mártásokkal is el lehet fogyasztani.ElkĂ©szĂ­tĂ©se: vĂ­zben megfĹ‘zni vagy gĹ‘zben megpárolni, amĂ­g puha nem lesz. Felforralt vĂ­zbe öntve, ha negyed Ăłráig állni hagyjuk, kĂĽlön fĹ‘zĂ©s nĂ©lkĂĽl is elkĂ©szĂ­thetĹ‘. JĂł tudni: a marokkĂłiak a durumbĂşzábĂłl Ĺ‘rölt darát megnedvesĂ­tik, majd beszĂłrják liszttel, Ă©s kĂ©zzel addig görgetik, amĂ­g a daraszemcsĂ©ket finom lisztrĂ©teg nem vonja be. MarokkĂłban nem pirĂ­tják, hanem lassan párolják az Ă©telt. A kuszkuszt is mindig párolva kĂ©szĂ­tik el, Ă©s sosem fĹ‘zik más Ă©tellel összekeverve. KuszkuszpárolĂł edĂ©nyben gĹ‘zben párolják, aminek hatására megdagad Ă©s megpuhul. Ă–sszetevĹ‘k: *durum bĂşzadara, egĂ©sz bĂşzábĂłl *= EllenĹ‘...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!




Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Biorganik bio kuszkusz, teljesőrlésű 500 g (Élelmiszer) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Biorganik bio kuszkusz, teljesőrlésű 500 g árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Biorganik bio kuszkusz, teljesőrlésű 500 g árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Biorganik bio kuszkusz, teljesőrlésű 500 g (Élelmiszer) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.





A kuszkusz marokkói nemzeti étel, mely durumdarából és finomra őrölt búzalisztből készül. Hagyományosan párolva készítik el. A hagyományos kuszkusz viszonylag hosszabb elkészítési időt igényel, a ma forgalomban lévő kuszkusz jelentős része azonban - mint a BiOrganik kuszkusz is - egy jobban előfeldolgozott, gyorsfőzésű változat.Felhasználása: köretként, főételként. Levesben tésztaként is ehető, valamint csemegeként salátákkal, szószokkal, mártásokkal is el lehet fogyasztani.Elkészítése: vízben megfőzni vagy gőzben megpárolni, amíg puha nem lesz. Felforralt vízbe öntve, ha negyed óráig állni hagyjuk, külön főzés nélkül is elkészíthető. Jó tudni: a marokkóiak a durumbúzából őrölt darát megnedvesítik, majd beszórják liszttel, és kézzel addig görgetik, amíg a daraszemcséket finom lisztréteg nem vonja be. Marokkóban nem pirítják, hanem lassan párolják az ételt. A kuszkuszt is mindig párolva készítik el, és sosem főzik más étellel összekeverve. Kuszkuszpároló edényben gőzben párolják, aminek hatására megdagad és megpuhul. Összetevők: *durum búzadara, egész búzából *= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból HU-ÖKO-01 ellenőrizte: Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. Tápanyagtartalom 100g: Energiaérték: 1460 KJ / 344 kcal Fehérje: 15g Szénhidrát: 69g Zsír: 2,2g Kiszerelés: 500 gr