ÁrKözPont egeszseg termékkereső

Now selenium tabletta, 100 db

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Now selenium tabletta, 100 dbNOW SELENIUM TABLETTA Az antioxidáns glutation-peroxidáz enzim alkotóelemeként fontos szerepet játszik a szabadgyökök elleni küzdelemben. A pajzsmirigyhormon aktiválásához nélkülözhetetlen, fenntartja az anyagcsere gyorsaságát.A fehérvérsejtek szelén hiányában kevésbé képesek megvédeni bennünket a fertőzésektől, míg a hiány pótlása serkenti az immunrendszer működését.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Now selenium tabletta, 100 db (Immunerősítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Now selenium tabletta, 100 db árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Now selenium tabletta, 100 db árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Now selenium tabletta, 100 db (Immunerősítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

NOW SELENIUM TABLETTA Az antioxidáns glutation-peroxidáz enzim alkotóelemeként fontos szerepet játszik a szabadgyökök elleni küzdelemben. A pajzsmirigyhormon aktiválásához nélkülözhetetlen, fenntartja az anyagcsere gyorsaságát.A fehérvérsejtek szelén hiányában kevésbé képesek megvédeni bennünket a fertőzésektől, míg a hiány pótlása serkenti az immunrendszer működését.