ÁrKözPont egeszseg termékkereső

Naturland kénes krémsampon, 125 ml

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Naturland kénes krémsampon, 125 mlNaturland vásárlás, rendelésA krémsampon rendszeres használata elősegíti a fejbőr korpásodásának és a haj zsírosodásának mérséklődését. Jellegzetes kénes illata a kicsapott kén hatóanyagnak köszönhető, amely enyhe fertőtlenítő és antimikróbás hatású. A kén a bőr felsőhámrétegében levő keratinnal reakcióba lépve szabályozza a fejbőr hámlását, a fejbőrhöz tapadt korpa eltávolításával javítja a hajas fejbőr állapotát. Nem tartalmaz illat- és színezőanyagot, tartósítószert és alkoholt.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Naturland kénes krémsampon, 125 ml (Sampon) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Naturland kénes krémsampon, 125 ml árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Naturland kénes krémsampon, 125 ml árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Naturland kénes krémsampon, 125 ml (Sampon) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A krémsampon rendszeres használata elősegíti a fejbőr korpásodásának és a haj zsírosodásának mérséklődését. Jellegzetes kénes illata a kicsapott kén hatóanyagnak köszönhető, amely enyhe fertőtlenítő és antimikróbás hatású. A kén a bőr felsőhámrétegében levő keratinnal reakcióba lépve szabályozza a fejbőr hámlását, a fejbőrhöz tapadt korpa eltávolításával javítja a hajas fejbőr állapotát. Nem tartalmaz illat- és színezőanyagot, tartósítószert és alkoholt.