ÁrKözPont egeszseg termékkereső

Sanddorn homoktövis húsolaj, 10 ml

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Homoktövis húsolaj /sanddorn/ 10 ml

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Homoktövis húsolaj /sanddorn/ 10 ml

Sanddorn homoktövis húsolaj kapszula, 30 db

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Homoktövis húsolaj kap. /sanddorn/ 30 db

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Homoktövis húsolaj kap. /sanddorn/ 30 db


Hatóanyaga megegyezik a Magolaj cseppekkel.Klinikailag kipróbált és javasolt Kínában és Oroszországban gyomorpanaszok (pl. gyomorégés), gyomorfekély és nyombélfekély gyógyítására. Felhasználható bőrfertőzés, atopikus ekcéma, akne kezelésénél. Segíti a telített zsírok elégetését a szervezetében, ezáltal segítheti a fogyást. Segíti a szívbetegségeket. Premenstruális szindrómában csökkenti a tüneteket. Az F - vitamin (többszörösen telített zsírsavak) - hiányából eredőben fellépő, központi idegrendszeri abnormitásokat korrigálja (különösen cukorbetegeknél). Alkoholistákban segíti a májfunkció regenerálódását és csökkenti az elvonási tünetek súlyosságát.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 3 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Homoktövis húsolaj kap. /sanddorn/ 30 db (Immunerősítő) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Homoktövis húsolaj kap. /sanddorn/ 30 db árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Homoktövis húsolaj kap. /sanddorn/ 30 db árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Homoktövis húsolaj kap. /sanddorn/ 30 db (Immunerősítő) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Sanddorn homoktövis hĂşsolaj, 10 ml Javallatok: A-,E-,F - vitaminhiány esetĂ©n. - Fokozza a szervezet ellenállĂł kĂ©pessĂ©gĂ©t, gyulladáscsökkentĹ‘, ...Javasolt A,F,E vitamin hiány esetén. Gyulladáscsökkentő, öregedést késleltető, fokozza a szervezet ellenálló képességét, csökkenti a vér koleszterin szintjét. Jó hatással van a bőrre, hajra.Öregségi foltok megszűnésében is segíthet. A látást erősíti. Külsőleg égési sebekre, bőrfekélyekre, szájgyulladásra, bőr, fejbőr kezelésésre is használhatóJavallott: A-,E-,F - vitaminhiány esetén. Fokozza a szervezet ellenálló képességét, gyulladáscsökkentő, késlelteti az öregedés folyamatot, speciális zsírsav összetétele révén csökkenti a vér koleszterinszintjét, s így lassítja az érelmeszesedési folyamatok kialakulását. Kúraszerű alkalmazása esetén elősegíti a testsúly optimalizálását.Javallott: A-,E-,F - vitaminhiány esetén. Fokozza a szervezet ellenálló képességét, gyulladáscsökkentő, késlelteti az öregedés folyamatot, speciális zsírsav összetétele révén csökkenti a vér koleszterinszintjét, s így lassítja az érelmeszesedési folyamatok kialakulását. Kúraszerű alkalmazása esetén elősegíti a testsúly optimalizálását.A homoktövis C-vitamin tartalma a citrom C-vitamin tartalmának a tízszerese! Antioxidáns, E-vitamin tartalmú, immunerősítő, betegség megelőző hatású, segíti a bőr- és nyálkahártya működését.Hatóanyaga megegyezik a Magolaj cseppekkel.Klinikailag kipróbált és javasolt Kínában és Oroszországban gyomorpanaszok (pl. gyomorégés), gyomorfekély és nyombélfekély gyógyítására. Felhasználható bőrfertőzés, atopikus ekcéma, akne kezelésénél. Segíti a telített zsírok elégetését a szervezetében, ezáltal segítheti a fogyást. Segíti a szívbetegségeket. Premenstruális szindrómában csökkenti a tüneteket. Az F - vitamin (többszörösen telített zsírsavak) - hiányából eredőben fellépő, központi idegrendszeri abnormitásokat korrigálja (különösen cukorbetegeknél). Alkoholistákban segíti a májfunkció regenerálódását és csökkenti az elvonási tünetek súlyosságát.Hatóanyaga megegyezik a Magolaj cseppekkel.Klinikailag kipróbált és javasolt Kínában és Oroszországban gyomorpanaszok (pl. gyomorégés), gyomorfekély és nyombélfekély gyógyítására. Felhasználható bőrfertőzés, atopikus ekcéma, akne kezelésénél. Segíti a telített zsírok elégetését a szervezetében, ezáltal segítheti a fogyást. Segíti a szívbetegségeket. Premenstruális szindrómában csökkenti a tüneteket. Az F - vitamin (többszörösen telített zsírsavak) - hiányából eredőben fellépő, központi idegrendszeri abnormitásokat korrigálja (különösen cukorbetegeknél). Alkoholistákban segíti a májfunkció regenerálódását és csökkenti az elvonási tünetek súlyosságát.