ÁrKözPont egeszseg termékkereső

Nature cookta parajdi étkezési só 1000 g

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Nature cookta parajdi étkezési só 1000 gHa az étkezési sónál is a természetes tisztaságot részesíti előnyben, akkor a nem jódozott, parajdi ételízesítő teljes mértékben megfelel ennek a kitételnek! Az Erdélyből származó só különlegessége: a védett környezetben megőrzött beltartalma.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Nature cookta parajdi étkezési só 1000 g (Élelmiszer) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Nature cookta parajdi étkezési só 1000 g árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Nature cookta parajdi étkezési só 1000 g árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Nature cookta parajdi étkezési só 1000 g (Élelmiszer) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A Nature Cookta Parajdi Étkezési Só különlegessége, hogy kifejezetten kézzel bányászott és aprított sóról van szó.  Tisztasága természetes módon nagy, minden adalékanyagtól és környezeti szennyeződéstől mentes .   Az Erdélyben bányászott parajdi só rengeteg ásványi anyagot és nyomelemet tartalmaz. A Parajdi sóról köztudott, hogy az Ősóceán kiszáradásakor keletkezett, a védett környezet miatt pedig teljes mértékig meg tudta őrizni tisztaságát, ráadásul a benne található ásványi anyagok és nyomelemek mennyisége és minősége kiemelkedő a sók között.  Figyelemreméltóan magas NaCl tartalma (97%) mellett 84-féle ásványi anyagot és nyomelemet is tartalmaz. Forgalmazza: Lechner és Zentai Kft