ÁrKözPont egeszseg termékkereső


Dr.Hauschka Kökényvirág ápoló olaj próbakiszerelésKiszerelés: 10ml próbakiszerelés Hatása: Erőteljes feszesítő hatás. Várandósság esetén a Kökényvirág olaj rugalmasan és tágulóképesen tartja a bőrt, megelőzi a terhességi csíkokat, csipkedő masszázshoz ideális készítmény Célcsoport: az egész család, különösképpen kismamák (terhességi csíkok megelőzésére) vagy szoptató anyák testápoló olaja Bőrállapot: -Átmelegít, beburkol, erősíti és rugalmassá teszi a kötőszöveteket -Oldja a megkeményedéseket, lerakódásokat -Hideg bőr, gyenge kötőszövetek esetén ajánlott. -várandós nők részére -akiknek gyenge a kötőszövetük Alkalmazása: Az ápoló olajat zuhanyozás vagy fürdés után a nedves bőrbe masszírozzuk be, így intenzív illata mély lélegzésre ösztönöz. Masszázshoz száraz bőrre is felhordható. Sajátosság: - testápoló olaj minden évszakban - erősíti a kötőszöveteket terhesség és szoptatás alatt, - böjtkúránál, - csecsemőknek, kisgyerekeknek - a hőburok általános erősítésére Összetevők: napraforgó olaj, kökényvirág kivonat, nyírlevél kivonat, jojóbaolaj, orbáncfű kivonat, éterikus olajok Veruschka Biokozmetika: Termékeink jótékony hatását professzionális kozmetikai kezelés közben is megtapasztalhatja, ha ellátogat a Veruschka ...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Dr.Hauschka Kökényvirág ápoló olaj próbakiszerelés (Masszázsolaj) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Dr.Hauschka Kökényvirág ápoló olaj próbakiszerelés árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Dr.Hauschka Kökényvirág ápoló olaj próbakiszerelés árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Dr.Hauschka Kökényvirág ápoló olaj próbakiszerelés (Masszázsolaj) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Kiszerelés: 10ml próbakiszerelés Hatása: Erőteljes feszesítő hatás. Várandósság esetén a Kökényvirág olaj rugalmasan és tágulóképesen tartja a bőrt, megelőzi a terhességi csíkokat, csipkedő masszázshoz ideális készítmény Célcsoport: az egész család, különösképpen kismamák (terhességi csíkok megelőzésére) vagy szoptató anyák testápoló olaja Bőrállapot: -Átmelegít, beburkol, erősíti és rugalmassá teszi a kötőszöveteket -Oldja a megkeményedéseket, lerakódásokat -Hideg bőr, gyenge kötőszövetek esetén ajánlott. -várandós nők részére -akiknek gyenge a kötőszövetük Alkalmazása: Az ápoló olajat zuhanyozás vagy fürdés után a nedves bőrbe masszírozzuk be, így intenzív illata mély lélegzésre ösztönöz. Masszázshoz száraz bőrre is felhordható. Sajátosság: - testápoló olaj minden évszakban - erősíti a kötőszöveteket terhesség és szoptatás alatt, - böjtkúránál, - csecsemőknek, kisgyerekeknek - a hőburok általános erősítésére Összetevők: napraforgó olaj, kökényvirág kivonat, nyírlevél kivonat, jojóbaolaj, orbáncfű kivonat, éterikus olajok Veruschka Biokozmetika: Termékeink jótékony hatását professzionális kozmetikai kezelés közben is megtapasztalhatja, ha ellátogat a Veruschka Biokozmetikába.