ÁrKözPont egeszseg termékkereső


A sokarcú allergia - dr. kellermann aranka terézia ( hko) A sokarcú allergia - Dr. Kellermann Aranka Terézia   Gyártó: magyar Számos allergiás beteg esetének bemutatásán keresztül a könyvből megtudhatja, hogyan működik a Homeomoxa kezelés, és milyen eredmények érhetők el segítségével. A könyv emellett részletesen foglalkozik az allergiák kialakulásnak okrendszerével, és azt a test-lélek-szellem egységében, holisztikus módon vizsgálja. Az allergiás tüneteket természetes gyógymódokkal enyhítő, több mint 100 gyakorlati tanács között mindenki megtalálhatja a számára megfelelőt.  
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő A sokarcú allergia - dr. kellermann aranka terézia ( hko) () alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a A sokarcú allergia - dr. kellermann aranka terézia ( hko) árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális A sokarcú allergia - dr. kellermann aranka terézia ( hko) árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) A sokarcú allergia - dr. kellermann aranka terézia ( hko) () szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.