ÁrKözPont egeszseg termékkereső


Asp tű  8 db / doboz ASP® Original tű   Gyártó: Sedatelec - Franciaország Minősítés: CE 0123, TÜV, ISO 9002 Megjegyzés: 8 db-os egységcsomagolásban Dr. Paul Nogier fejlesztette ki az ASP® Original  vagy más néven Aiguille Semi-Permanente nevű fül akupunktúrás tűt, több mint 30 éve. Ez a fajta tű a mai napig a legszélesebb körben használt és egyik leghatékonyabb módja az aurikus akupunktúrás pontok kezelésének, stimulálásának. Az ASP® tű egy kis méretű egyszer használatos rozsdamentes acél (nikkel mentes) mikrótűből áll, mely műanyagfecskendőbe van ágyazva. A fecskendő segítségével a kezelő könnxedén be tudja ültetni a tűt a fül akupunktúrás pontjaiba. Az orvosi használatra készült acéltű különleges formája lehetővé teszi, hogy a tű napokon keresztül a megfelelő helyen maradjon, anélkül, hogy teljesen áthatolna a bőrszöveten. A behelyezés után a tű ragasztó tapasszal védhető, mely a tűvel együtt kerül forgalomba. A fecskendőn lévő bipoláris mágnes a tű fölött körkörös mozgatással mikróáramot hoz létre, mely stimulációt okoz. A páciens így naponta akár többször is stimulálhatja a pontot a kezelés hathatásosságának fokozása érdekében. A termék gamma sugaras sterilizációval kerül ...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Asp tű 8 db / doboz (Kínai gyógyászat) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Asp tű 8 db / doboz árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Asp tű 8 db / doboz árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Asp tű 8 db / doboz (Kínai gyógyászat) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

ASP® Original tű   Gyártó: Sedatelec - Franciaország Minősítés: CE 0123, TÜV, ISO 9002 Megjegyzés: 8 db-os egységcsomagolásban Dr. Paul Nogier fejlesztette ki az ASP® Original  vagy más néven Aiguille Semi-Permanente nevű fül akupunktúrás tűt, több mint 30 éve. Ez a fajta tű a mai napig a legszélesebb körben használt és egyik leghatékonyabb módja az aurikus akupunktúrás pontok kezelésének, stimulálásának. Az ASP® tű egy kis méretű egyszer használatos rozsdamentes acél (nikkel mentes) mikrótűből áll, mely műanyagfecskendőbe van ágyazva. A fecskendő segítségével a kezelő könnxedén be tudja ültetni a tűt a fül akupunktúrás pontjaiba. Az orvosi használatra készült acéltű különleges formája lehetővé teszi, hogy a tű napokon keresztül a megfelelő helyen maradjon, anélkül, hogy teljesen áthatolna a bőrszöveten. A behelyezés után a tű ragasztó tapasszal védhető, mely a tűvel együtt kerül forgalomba. A fecskendőn lévő bipoláris mágnes a tű fölött körkörös mozgatással mikróáramot hoz létre, mely stimulációt okoz. A páciens így naponta akár többször is stimulálhatja a pontot a kezelés hathatásosságának fokozása érdekében. A termék gamma sugaras sterilizációval kerül forgalomba. Javasolt használati terület: állandó allergia, krónikus funkcionális problémák, szenvedély betegségek (kábítószer elvonási tünetek, nikotin-, alkohol függőség, mentális problémák, fogyás elősegítésére, metabolikus problémák, stb.). Tilos használni: minden esetben, ha röntgensugaras vizsgálat vagy műtét alatt áll a beteg, valamint terhesség, súlyos szív és keringési problémák, máj és vese rendellenesség esetén.  Három fajta kerül forgalomba: ASP® Original Classic  rozsdamentes acéltű, ASP® ® Original Titánium. Original Gold, mely szintén rozsdamentes acélból készűl és aranyréteggel van bevonva, valamint a titániumból készült ASP Arany  , Titán  ,  ASP Classic Rendelésnél kérjük megadni a típust A megrendelés folytatásakor megjelenő megjegyzés rovatban.