ÁrKözPont egeszseg termékkereső


Preventa-125 csökkentett deutériumtartalmú ivóvíz 1,5l szénsavmentes *A Preventa® 125 csökkentett deutériumtartalmú szénsavas és szénsavmentes ivóvíz bükki forrásvíz és csökkentett deutériumtartalmú víz felhasználásával készül. 125 ppm D-tartalom (265 mg/l HDO), 1,5 liter Szén-dioxid: 4g/L A csökkentett deutériumtartalmú élelmiszer-készítményeket az illetékes hatóságok még nem ismerték el gyógyszerként, így ezeknek a hatályos jogszabályok szerint gyógyhatás nem tulajdonítható Az első Preventa® csökkentett deutériumtartalmú ivóvíz termékeket a Fodor József Országos Közegészségügyi Központ Országos Környezetegészségügyi Intézetének szakvéleménye, valamint az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet és az Országos Tisztifőorvosi Hivatal állásfoglalása alapján a Budapest Fővárosi Állategészségügyi és Élelmiszer-ellenőrző Állomás engedélyezte 1999-ben. A Preventa® csökkentett deutériumtartalmú termékek címkéjén feltüntetett számok az adott termék deutériumkoncentrációját mutatják meg. Ennek megfelelően pl. a Preventa® -125 125 ppm, a Preventa® -105 105ppm, a Preventa® -85 pedig 85 ppm deutériumot tartalmaz. Köztudott, hogy a felnőtt ember szervezetének mintegy 60-70%-a víz. A vízmolekulák egy rés...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Preventa-125 csökkentett deutériumtartalmú ivóvíz 1,5l szénsavmentes * (Hajápolás) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Preventa-125 csökkentett deutériumtartalmú ivóvíz 1,5l szénsavmentes * árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Preventa-125 csökkentett deutériumtartalmú ivóvíz 1,5l szénsavmentes * árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Preventa-125 csökkentett deutériumtartalmú ivóvíz 1,5l szénsavmentes * (Hajápolás) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A Preventa® 125 csökkentett deutériumtartalmú szénsavas és szénsavmentes ivóvíz bükki forrásvíz és csökkentett deutériumtartalmú víz felhasználásával készül. 125 ppm D-tartalom (265 mg/l HDO), 1,5 liter Szén-dioxid: 4g/L A csökkentett deutériumtartalmú élelmiszer-készítményeket az illetékes hatóságok még nem ismerték el gyógyszerként, így ezeknek a hatályos jogszabályok szerint gyógyhatás nem tulajdonítható Az első Preventa® csökkentett deutériumtartalmú ivóvíz termékeket a Fodor József Országos Közegészségügyi Központ Országos Környezetegészségügyi Intézetének szakvéleménye, valamint az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet és az Országos Tisztifőorvosi Hivatal állásfoglalása alapján a Budapest Fővárosi Állategészségügyi és Élelmiszer-ellenőrző Állomás engedélyezte 1999-ben. A Preventa® csökkentett deutériumtartalmú termékek címkéjén feltüntetett számok az adott termék deutériumkoncentrációját mutatják meg. Ennek megfelelően pl. a Preventa® -125 125 ppm, a Preventa® -105 105ppm, a Preventa® -85 pedig 85 ppm deutériumot tartalmaz. Köztudott, hogy a felnőtt ember szervezetének mintegy 60-70%-a víz. A vízmolekulák egy része a hidrogén- és az oxigénatomok mellett deutériumot (nehézhidrogén, D) is tartalmaz. A deutérium a hidrogénnek egy olyan stabil változata, amely abban különbözik az egyes tömegszámú hidrogénatomtól, hogy atommagja a proton mellett egy neutront is tartalmaz. Földünkön az élőlények deutériumtartalmát alapvetően az óceánok vizének, illetve a légköri mozgások következtében az óceánokból elpárolgó, majd eső és hó formájában a szárazföldre lehulló csapadéknak a deutériumtartalma határozza meg. Általánosságban megállapítható, hogy a csapadék D-tartalma az Egyenlítőtől az Északi- és a Déli-sark felé, az óceánoktól a szárazföld belseje felé haladva, valamint a tengerszint feletti magassággal arányosan csökken. Éghajlati övünkön a felszíni vizek deutériumtartalma minimális ingadozással 140-145 ppm (azaz a vízben egymillió hidrogénatom között 140-145 deutériumatom található), szemben az Egyenlítő területén lehulló 155 ppm-es vagy a Kanada északi részén, a kontinens belsejében mért 135-140 ppm-es értékekkel. A Preventa termékek minőségbiztosítását, a deutériumkoncentráció ellenőrzését akkreditált laboratóriumok végzik. A csökkentett deutériumtartalmú élelmiszer-készítményeket az illetékes hatóságok még nem ismerték el gyógyszerként, így ezeknek a hatályos jogszabályok szerint gyógyhatás nem tulajdonítható forrás: preventa.hu Preventa gyógyvíz Búzacsíra kivonatok Flavonoidok Aminósavak Lúgosítás Cápaporc Gyógygombák Összefoglaló a lehetőségekről.