ÁrKözPont egeszseg termékkereső


Femifit lacto pezsgőtabletta 20x * A világújdonságnak számító, természetes összetételű (szamártej-kancatej), Femifit Lacto pezsgőtablettával készített oldat optimális savas állapotot hoz létre a hüvely flórájában és fenntartja azt. A tablettában lévo teljes értéku szamár-kancatej összetevői biztosítják a hüvelyi ökoszisztéma fennmaradását. Visszaszorítják a kórokozókat . A tejcukor táplálja a laktobacilust. A szódabikarbóna és citromsav pedig azonnal optimális savas állapotot hoz létre. forrás: ... A hüvelyfertőzésekről általában Hüvelygombásodás Hüvely (pH helyreállítása) Intim mosakodás Hüvelyszárazság (síkosítók) ...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Femifit lacto pezsgőtabletta 20x * (Pezsgőtabletta) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Femifit lacto pezsgőtabletta 20x * árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Femifit lacto pezsgőtabletta 20x * árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Femifit lacto pezsgőtabletta 20x * (Pezsgőtabletta) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A világújdonságnak számító, természetes összetételű (szamártej-kancatej), Femifit Lacto pezsgőtablettával készített oldat optimális savas állapotot hoz létre a hüvely flórájában és fenntartja azt. A tablettában lévo teljes értéku szamár-kancatej összetevői biztosítják a hüvelyi ökoszisztéma fennmaradását. Visszaszorítják a kórokozókat . A tejcukor táplálja a laktobacilust. A szódabikarbóna és citromsav pedig azonnal optimális savas állapotot hoz létre. forrás: ... A hüvelyfertőzésekről általában Hüvelygombásodás Hüvely (pH helyreállítása) Intim mosakodás Hüvelyszárazság (síkosítók)