keret
ÁrKözPont egeszseg termékkereső
http://arkoz.hu/egeszseg
 

Femifit lacto pezsgőtabletta 20x * (Pezsgőtabletta)


Főoldal -> Táplálkozás -> Étrend kiegészítő -> Pezsgőtabletta

Femifit lacto pezsgőtabletta 20x * A világújdonságnak számító, természetes összetételű (szamártej-kancatej), Femifit Lacto pezsgőtablettával készített oldat optimális savas állapotot hoz létre a hüvely flórájában és fenntartja azt. A tablettában lévo teljes értéku szamár-kancatej összetevői biztosítják a hüvelyi ökoszisztéma fennmaradását. Visszaszorítják a kórokozókat . A tejcukor táplálja a laktobacilust. A szódabikarbóna és citromsav pedig azonnal optimális savas állapotot hoz létre. forrás: ... A hüvelyfertőzésekről általában Hüvelygombásodás Hüvely (pH helyreállítása) Intim mosak...
Femifit lacto pezsgőtabletta 20x * nyomtatható változatNyomtatható változat Kérdés küldése a Femifit lacto pezsgőtabletta 20x * termékkel kapcsolatbanKérdés küldése

KépNévÁrIrány a bolt!
Femifit lacto pezsgőtabletta 20db

Femifit lacto pezsgőtabletta 20db

- részletek
1 058 Ft
Femifit lacto pezsgőtabletta 20db a Herbadiszkont.hu webáruházban
Femifit lacto pezsgőtabletta 20x *

Femifit lacto pezsgőtabletta 20x *

- részletek
1 270 Ft
Femifit lacto pezsgőtabletta 20x * a Bolthely.hu/arcanum webáruházban

Femifit lacto pezsgőtabletta 20db

Inaktív ajánlat.

Femifit Lacto pezsgőtabletta - 20 db

Inaktív ajánlat.

Femifit Lacto pezsgőtabletta - 20 db

Inaktív ajánlat.

Vita crystal Femifit lacto pezsgőtabletta 20db

Inaktív ajánlat.

Femifit Lacto pezsgőtabletta - 20 db

Inaktív ajánlat.

Femifit Lacto pezsgőtabletta - 20 db

Inaktív ajánlat.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 7 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Femifit Lacto pezsgőtabletta - 20 db (Pezsgőtabletta) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Femifit Lacto pezsgőtabletta - 20 db árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Femifit Lacto pezsgőtabletta - 20 db árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Femifit Lacto pezsgőtabletta - 20 db (Pezsgőtabletta) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A világújdonságnak számító, természetes összetételű (szamártej-kancatej), Femifit Lacto pezsgőtablettával készített oldat optimális savas állapotot hoz létre a hüvely flórájában és fenntartja azt. A tablettában lévo teljes értéku szamár-kancatej összetevői biztosítják a hüvelyi ökoszisztéma fennmaradását. Visszaszorítják a kórokozókat . A tejcukor táplálja a laktobacilust. A szódabikarbóna és citromsav pedig azonnal optimális savas állapotot hoz létre. forrás: ... A hüvelyfertőzésekről általában Hüvelygombásodás Hüvely (pH helyreállítása) Intim mosakodás Hüvelyszárazság (síkosítók) Evidencia, hogy a csecsemők bél-eubakteriózisát kizárólag az anyatej biztosítja.20 db-os pezsgőtabletta; Dr. Dolhay termék az intim higiéniáért. A tablettában lévő teljes értékű szamár-kancatej összetevői biztosítják a hüvelyi ökoszisztéma fennmaradását.A tablettában lévő teljes értékű szamár-kancatej összetevői biztosítják a hüvelyi ökoszisztéma fennmaradását.Evidencia, hogy a csecsemők bél-eubakteriózisát kizárólag az anyatej biztosítja. A női tej összetétele döntően eltérő a tehéntejétől, pláne a denaturált tehéntejportól. Ugyanakkor a lófélék teje kifejezetten hasonlít a női tejhez. A találmány szerint a hüvely eubakteriózisát kiemelkedően a kancatej, illetve natív kancatejpor tartja fenn. Ehhez a termékhez Norvég gyártmányú liofilizált szamár-kancatejport adunk. A 9342EEC szerint első osztályú orvostechnikai eszköz, természetes anyagokból.Tartalma20 dbÖsszetevőkSzamár-kancatejTejcukor (Laktóz)SzódabikarbónaCitromsavAromaFelhasználása a Femifit ® Irrigátorral.A tablettában lévo teljes értéku szamár-kancatej összetevői biztosítják a hüvelyi ökoszisztéma fennmaradását. Visszaszorítják az elszaporodni kész, lesben álló vagy az ölelkezéssel megjelenő kórokozókat (ugyanúgy, mint a csecsemők belében az anyatej ezt megteszi, ellentétben a tehéntej készítményekkel).A tejcukor táplálja a laktobacilust, az önvédelem oszlopát. Ugyanakkor a leggyakoribb kórokozó a tejcukrot nem eszi. A szódabikarbóna és citromsav azonnal optimális savas állapotot hoz létre. A savas állapotot igyekszik tartani, akkor is, ha ügyetlenkedés és nemtörődömség rontja azt.Ilyen rontó – a pangó nemi váladék, – a menstruációs vér, – a WC-papír előrehúzása, – az uszodavíz, – a beszappanozott saját vagy férfi nemiszerv, – a ki nem mosott tabletták, zselék és kúpok. Nemtörődömség pedig – a méhszájseb, – a méhnyak-repedés, – a rosszul záró hüvelybemenet, – a méh- és hólyagsüllyedés, stb.A tablettában lévő teljes értékű szamár-kancatej összetevői biztosítják a hüvelyi ökoszisztéma fennmaradását.A tablettában lévő teljes értékű szamár-kancatej összetevői biztosítják a hüvelyi ökoszisztéma fennmaradását.
Árban hasonló termékek
Pezsgőtabletta 970 Ft és 1460 Ft között

Biotech l-carnitine 500 pezsgőtabletta citrom-lime Biotech l-carnitine 500 pezsgőtabletta citrom-lime
 Innopharm pezsgőtabletta ginseng+multivitamin 20 db
 1x1 pezsgőtabletta x-activ 20 db
Magnesium sandoz pezsgőtabletta 20x * Magnesium sandoz pezsgőtabletta 20x *
 Biotech creatine pezsgőtabletta vérnarancs
Colpo cleaner jódos pezsgőtabletta 10db Colpo cleaner jódos pezsgőtabletta 10db

Népszerű Pezsgőtabletta termékek

Nano gold arany 200ml * Nano gold arany 200ml * 1800 Ft
Colpo-cleaner laktóz tabletta 20x * Colpo-cleaner laktóz tabletta 20x * 952 Ft
Magnesium 250 mg pharmavit pezsgőtabletta 20x * Magnesium 250 mg pharmavit pezsgőtabletta 20x * 532 Ft
Betavit energy 200db (beszerzése hosszadalmas) Betavit energy 200db (beszerzése hosszadalmas) 5900 Ft
Könyökszorító 1x m éret Könyökszorító 1x m éret 1470 Ft
Magnesium sandoz pezsgőtabletta 20x * Magnesium sandoz pezsgőtabletta 20x * 1305 Ft
Dr. stomi rágótabletta 24x * Dr. stomi rágótabletta 24x * 869 Ft
Magnexpress pezsgőtabletta 250mg 20x Magnexpress pezsgőtabletta 250mg 20x 877 Ft
Bradoplus kéz- és bőrfertőtlenítő 1 liter Bradoplus kéz- és bőrfertőtlenítő 1 liter 1650 Ft
szerszám, barkács termékkereső
szerszám
fürdőszoba termékkereső
fürdőszoba
autó, motor termékkereső
autó-motor
hangszer termékkereső
hangszer
háztartási termékkereső
haztartas
játék termékkereső
játék
egészség termékkereső
egészség
showtechnika termékkereső
showtechnika
számítástechnika termékkereső
számítástechnika
keret