ÁrKözPont egeszseg termékkereső


Carnipro - beef protein isolate hidrolizált marhafehérje, marha fehérje 1kg laktózmentes és tejtermékmentesA CarniPro egy tejmentes fehérjeforrás, ami 100% hidrolizált marhafehérjét tartalmaz. Akár 24g fehérjét is biztosít adagonként, teljes aminosav profillal rendelkezik és tartalmazza az összes esszenciális aminosavat (EAA). Kiemelt előnyök 100% hidrolizált marhafehérje Több mint 24g fehérje adagonként Laktóz és tejtermékmentes Termékleírás Mi a CarniPro? A CarniPro egy tejmentes fehérjeforrás, ami 100% hidrolizált marhafehérjét tartalmaz. Akár 24g fehérjét is biztosít adagonként, teljes aminosav profillal rendelkezik és tartalmazza az összes esszenciális aminosavat (EAA). A CarniPro előnyei A CarniPro magas fehérjetartalommal (akár 97%) rendelkezik, ami hozzájárul az izomtömeg növeléshez és fenntartáshoz. Ezen felül alacsony zsír és cukor tartalommal rendelkezik, így ideális azoknak is, akik ezeket szeretnék alacsonyan tartani a táplálkozásukban. Kinek ajánlott a CarniPro? A CarniPro ajánlott bárkinek, aki szeretné növelni a napi fehérje bevitelét és kimondottan azoknak is, akiknek kerülniük kell a laktózt és a tejtermékeket a táplálkozásuk során. A termék nevét Beef Protein Isolate - Marhafehérje Izolátumra cseréljük. Felhívjuk figyelmét, hogy az összetevők és a tápértékek nem válto
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Carnipro - beef protein isolate hidrolizált marhafehérje, marha fehérje 1kg laktózmentes és tejtermékmentes (Fehérje) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Carnipro - beef protein isolate hidrolizált marhafehérje, marha fehérje 1kg laktózmentes és tejtermékmentes árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Carnipro - beef protein isolate hidrolizált marhafehérje, marha fehérje 1kg laktózmentes és tejtermékmentes árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Carnipro - beef protein isolate hidrolizált marhafehérje, marha fehérje 1kg laktózmentes és tejtermékmentes (Fehérje) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A CarniPro egy tejmentes fehérjeforrás, ami 100% hidrolizált marhafehérjét tartalmaz. Akár 24g fehérjét is biztosít adagonként, teljes aminosav profillal rendelkezik és tartalmazza az összes esszenciális aminosavat (EAA). Kiemelt előnyök 100% hidrolizált marhafehérje Több mint 24g fehérje adagonként Laktóz és tejtermékmentes Termékleírás Mi a CarniPro? A CarniPro egy tejmentes fehérjeforrás, ami 100% hidrolizált marhafehérjét tartalmaz. Akár 24g fehérjét is biztosít adagonként, teljes aminosav profillal rendelkezik és tartalmazza az összes esszenciális aminosavat (EAA). A CarniPro előnyei A CarniPro magas fehérjetartalommal (akár 97%) rendelkezik, ami hozzájárul az izomtömeg növeléshez és fenntartáshoz. Ezen felül alacsony zsír és cukor tartalommal rendelkezik, így ideális azoknak is, akik ezeket szeretnék alacsonyan tartani a táplálkozásukban. Kinek ajánlott a CarniPro? A CarniPro ajánlott bárkinek, aki szeretné növelni a napi fehérje bevitelét és kimondottan azoknak is, akiknek kerülniük kell a laktózt és a tejtermékeket a táplálkozásuk során. A termék nevét Beef Protein Isolate - Marhafehérje Izolátumra cseréljük. Felhívjuk figyelmét, hogy az összetevők és a tápértékek nem változnak, csak a termék neve.