ÁrKözPont egeszseg termékkereső


Hunza barackmag kapszula reishivel és c-vitaminnal 90 dbA hagyományos kĂ­nai gyĂłgyászatban Ă©vezredek Ăłta megkĂĽlönböztetett tisztelet övezi a reishi gyĂłgygombát az emberi szervezetre gyakorolt bizonyĂ­tottan jĂłtĂ©kony hatása miatt. SegĂ­thet a szervezet koleszterinszintjĂ©nek normalizálásában, támogathatja az immunrendszer működĂ©sĂ©t, valamint rĂ©szt vehet az egĂ©szsĂ©ges keringĂ©si rendszer fenntartásában. A kapszulákban találhatĂł sárgabarackmag kivonat a Himalája egy magaslati völgyĂ©bĹ‘l, Hunza földrĹ‘l származik. Az ott Ă©lĹ‘ emberek mindennapi táplálĂ©kának rĂ©szĂ©t kĂ©pezi a sárgabarack, melyet teljes egĂ©szĂ©ben felhasználnak Ă©tkezĂ©seikhez. A Hunza nĂ©pcsoport tagjai között igen magas számban Ă©lnek 100 Ă©vesnĂ©l is idĹ‘sebb emberek. ÉleterĹ‘sek, állĂłkĂ©pessĂ©gĂĽk kimagaslĂł, Ă©s jĂł egĂ©szsĂ©gnek örvendenek. A Hunzák Ă©leterejĂ©nek titka vĂ©lhetĹ‘en a mĂ©rtĂ©kletes Ă©tkezĂ©si szokásaikban Ă©s a sok ezer sárgabarackfában rejlik. A kĂ©szĂ­tmĂ©nyben lĂ©vĹ‘ C-vitamin hozzájárulhat az immunrendszer normál működĂ©sĂ©hez, segĂ­theti a szervezet energiatermelĹ‘ anyagcsere-folyamatait, valamint hozzájárulhat a fáradtság Ă©s a kifáradás csökkentĂ©sĂ©hez. Ă–sszetevĹ‘k: sárgabarack...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Hunza barackmag kapszula reishivel és c-vitaminnal 90 db (C-vitamin) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Hunza barackmag kapszula reishivel és c-vitaminnal 90 db árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Hunza barackmag kapszula reishivel és c-vitaminnal 90 db árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Hunza barackmag kapszula reishivel és c-vitaminnal 90 db (C-vitamin) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

A hagyományos kínai gyógyászatban évezredek óta megkülönböztetett tisztelet övezi a reishi gyógygombát az emberi szervezetre gyakorolt bizonyítottan jótékony hatása miatt. Segíthet a szervezet koleszterinszintjének normalizálásában, támogathatja az immunrendszer működését, valamint részt vehet az egészséges keringési rendszer fenntartásában. A kapszulákban található sárgabarackmag kivonat a Himalája egy magaslati völgyéből, Hunza földről származik. Az ott élő emberek mindennapi táplálékának részét képezi a sárgabarack, melyet teljes egészében felhasználnak étkezéseikhez. A Hunza népcsoport tagjai között igen magas számban élnek 100 évesnél is idősebb emberek. Életerősek, állóképességük kimagasló, és jó egészségnek örvendenek. A Hunzák életerejének titka vélhetően a mértékletes étkezési szokásaikban és a sok ezer sárgabarackfában rejlik. A készítményben lévő C-vitamin hozzájárulhat az immunrendszer normál működéséhez, segítheti a szervezet energiatermelő anyagcsere-folyamatait, valamint hozzájárulhat a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Összetevők: sárgabarackmag kivonat; Reishi (Ganoderma lucidum) kivonat; aszkorbinsav; csomósodásgátló anyagok: magnézium sztearát, aerosil: kolloid szilícium dioxid; mikrokristályos cellulóz; kapszula anyaga: HPMC (hidroxi-propil-metil-cellulóz). Hatóanyagok a napi adagban (3 kapszula):Sárgabarackmag kivonat - 1200 mgReishi (Ganoderma lucidum) kivonat - 240 mg (48 mg poliszacharid)C-vitamin - 240 mg (300 % NRV*)*NRV: felnőttekre vonatkozó napi referencia érték Ajánlott fogyasztása: 4 x1 kapszula naponta Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Fontos! A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! A termék nem gyógyít betegségeket! A termék nem az orvosi kezelés helyettesítésére alkalmas! Betegség esetén használatát beszélje meg kezelőorvosával. Kisgyermektől elzárva tartandó!