keret
ÁrKözPont egeszseg termékkereső
http://arkoz.hu/egeszseg
 

Robokid kalcium forte szirup 150ml * (Kalcium)


Főoldal -> Táplálkozás -> Vitamin -> Kalcium

Robokid kalcium forte szirup 150ml * A Ca-Kid Forte szirup a korábban forgalmazott Ca-Kid szirupot váltja fel termékportfóliónkban. A termék összetétele sok tekintetben változott, ezáltal korszerűbb lett. Az előbbi kettő helyett megint új termék van: Robokid kalcium forte szirup néven. Ca-Kid Forte banánízű szirup 150 ml speciális &ndash gyógyászati célra szánt &ndash tápszer A legfontosabb változások az alábbiak: a kalcium trikalcium-citrát formájában van jelen a kalciumtartalom megemelkedett (40 mg/ml) a szirup kellemes banánízű a kiszerelés 150 ml Ami nem változott: a termék státusza speciális &ndash gyógyászati célra szánt &ndash tápszer, OÉTI által notifikálva a termék újszülöttkortól adható a termék formátuma szirup, így a legkisebbeknek is könnyen adható A termék ára és ÁFA-kulcsa (5%) megegyezik a korábbi termékével. ...
Robokid kalcium forte szirup 150ml * nyomtatható változatNyomtatható változat Kérdés küldése a Robokid kalcium forte szirup 150ml * termékkel kapcsolatbanKérdés küldése

KépNévÁrIrány a bolt!
Robokid kalcium forte szirup 60ml

Robokid kalcium forte szirup 60ml

- részletek
923 Ft
Robokid kalcium forte szirup 60ml a Herbadiszkont.hu webáruházban
Robokid kalcium forte szirup 150ml

Robokid kalcium forte szirup 150ml

- részletek
1 394 Ft
Robokid kalcium forte szirup 150ml *

Robokid kalcium forte szirup 150ml *

- részletek
1 560 Ft
Robokid kalcium forte szirup 150ml * a Bolthely.hu/arcanum webáruházban

Robokid Kalcium Forte szirup 60ml

Inaktív ajánlat.

Robokid kalcium forte szirup 60ml

Robokid Forte kálcium szirup 60 ml

Inaktív ajánlat.

Robokid kalcium forte szirup 60 ml

Inaktív ajánlat.

Robokid kalcium forte szirup 60 ml

Robokid kalcium forte szirup 60ml

Inaktív ajánlat.

Robokid kalcium forte szirup 60 ml

Inaktív ajánlat.

Robokid Kalcium Forte szirup 150ml

Inaktív ajánlat.

Robokid kalcium forte szirup 150ml

Robokid kalcium szirup forte, 150 ml

Inaktív ajánlat.

Robokid kalcium forte szirup 150ml

Inaktív ajánlat.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious
Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 6 forgalmazótól!




Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Robokid kalcium forte szirup 150ml (Kalcium) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Robokid kalcium forte szirup 150ml árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Robokid kalcium forte szirup 150ml árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Robokid kalcium forte szirup 150ml (Kalcium) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.





A Ca-Kid Forte szirup a korábban forgalmazott Ca-Kid szirupot váltja fel termékportfóliónkban. A termék összetétele sok tekintetben változott, ezáltal korszerűbb lett. Az előbbi kettő helyett megint új termék van: Robokid kalcium forte szirup néven. Ca-Kid Forte banánízű szirup 150 ml speciális &ndash gyógyászati célra szánt &ndash tápszer A legfontosabb változások az alábbiak: a kalcium trikalcium-citrát formájában van jelen a kalciumtartalom megemelkedett (40 mg/ml) a szirup kellemes banánízű a kiszerelés 150 ml Ami nem változott: a termék státusza speciális &ndash gyógyászati célra szánt &ndash tápszer, OÉTI által notifikálva a termék újszülöttkortól adható a termék formátuma szirup, így a legkisebbeknek is könnyen adható A termék ára és ÁFA-kulcsa (5%) megegyezik a korábbi termékével. forrás. ... Vitaminok gyermekek Vitaminok felnőttek részére Terheseknek, szoptatóknak Vitaminok cukorbetegeknek Vitaminok 50 éven felett Vitaminok férfiak részére Vastartalmú készítmények Ásványi anyagok kalcium, magnézium, cink, szelén, kálium, króm, (ÁTFOGÓ TÁJÉKOZTATÓ) A, B, C, D, E, K, Q10 Vitaminigények életkor szerint 6 hónapos korig 7-12 hónapos 1-3 éves korig 4-6 éves korig 7-10 éves korig 11-14 éves 15-18 éves* 19-50 éves* 50 év felett* Nagy stressz alatt Alkoholistáknak Klimax alatt Újszülött kortól, banán ízben.60 ml-es szirup; Robokid termék az erős csontrendszerért.Termékleírás:Speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer Magas- 160 mg/4 ml - kalciumtartalom, trikálcium citrát ( szerves) só formájában  Újszülött kortól adható kalcium szirup a megfelelő (allergiás állapotok esetén megnövelt) kalcium bevitel pótlására.  Kiszerelés: 60ml  A kalcium a csontok és fogak alapvető ásványi összetevője. A Robokid kalcium szirup alkalmazásával a megfelelő kalciumbevitel biztosítható. Kellemes banán ízét a gyerekek kedvelik. Csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható, az adagolásról kérje ki gyermekorvosa tanácsát!Újszülött kortól adható kalcium szirup a megfelelőkalciumbevitel biztosítására.Újszülött kortól adható kalcium szirup a megfelelőkalciumbevitel biztosítására.Újszülött kortól, banán ízben.60 ml-es szirup; Robokid termék az erős csontrendszerért.Újszülött kortól adható kalcium szirup a megfelelőkalciumbevitel biztosítására.Újszülött kortól, banán ízben.150 ml-es szirup; Robokid termék az erős csontrendszerért.ROBOKID KALCIUM SZIRUP FORTE 150ML: A kalcium a csontok és fogak alapvető ásványi összetevője. A Robokid kalcium szirup alkalmazásával a megfelelő kalciumbevitel biztosítható. Kellemes banán ízét a gyerekek kedvelik. Csak orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható, az adagolásról kérje ki gyermekorvosa tanácsát!Újszülött kortól, banán ízben.150 ml-es szirup; Robokid termék az erős csontrendszerért.
Árban hasonló termékek
Kalcium 930 Ft és 1400 Ft között

 Interherb vital kalcium + d3-vitamin tabletta 60 db
 Ecomil cukormentes bio mandula ital kalciummal 1000ml
Schüssler-só nr.1 calcium fluoratum d6 80 db Schüssler-só nr.1 calcium fluoratum d6 80 db
Flavitamin calcium kapszula 60db Flavitamin calcium kapszula 60db
Calcium carbonic 4 g - higítás c200 Calcium carbonic 4 g - higítás c200
Calcium-sandoz+vitamin c 1000mg pezsgotabl. 10x Calcium-sandoz+vitamin c 1000mg pezsgotabl. 10x

Népszerű Kalcium termékek

Innopharm pezsgőtabletta calcium 500 mg 20 db Innopharm pezsgőtabletta calcium 500 mg 20 db 615 Ft
Calcium-sandoz pezsgőtabletta 20x - Calcium-sandoz pezsgőtabletta 20x - 1697 Ft
Béres csepp extra adagolós 30ml * Béres csepp extra adagolós 30ml * 1661 Ft
Calcium 500mg pharmavit pezsgőtabletta 20x - Calcium 500mg pharmavit pezsgőtabletta 20x - 503 Ft
1x1 pezsgőtabletta kalcium+c vitamin 20 db 1x1 pezsgőtabletta kalcium+c vitamin 20 db 519 Ft
Calcium carbonicum c15 4g * Calcium carbonicum c15 4g * 915 Ft
Magzatvízszivárgást kimutató tesztbetét 3x loritan * Magzatvízszivárgást kimutató tesztbetét 3x loritan * 2200 Ft
Calcium sulfuricum d6 nr 12 schüssler * Calcium sulfuricum d6 nr 12 schüssler * 2015 Ft




szerszám, barkács termékkereső
szerszám
fürdőszoba termékkereső
fürdőszoba
autó, motor termékkereső
autó-motor
hangszer termékkereső
hangszer
háztartási termékkereső
haztartas
játék termékkereső
játék
egészség termékkereső
egészség
showtechnika termékkereső
showtechnika
számítástechnika termékkereső
számítástechnika












keret