ÁrKözPont egeszseg termékkereső

Schüssler-só nr.3 ferrum phosphoricum d12 80 db

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Schüssler-só nr.3 ferrum phosphoricum d6 80 db

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.


Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Schüssler-só nr.3 ferrum phosphoricum d6 80 db (Schüsslersó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Schüssler-só nr.3 ferrum phosphoricum d6 80 db árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Schüssler-só nr.3 ferrum phosphoricum d6 80 db árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Schüssler-só nr.3 ferrum phosphoricum d6 80 db (Schüsslersó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Schüssler-só elsősegélyszer, lázas, fájdalommal járó állapotokban és sebek, vérzések, zúzódások esetén, fájdalmas heveny gyomorhurut és hányás, lázzal járó nyári hasmenés idején hatékony.Az immunrendszer sója. Ez a Schüssler-só többek között lázas, fájdalommal járó betegségek idején hatékony, és eredményesen alkalmazták leégés ellen illetve a sebgyógyulás meggyorsítására is.