ÁrKözPont egeszseg termékkereső

Schüssler-só Nr.12 calcium sulfuricum D6 80 db

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Schüssler-só Nr.12 calcium sulfuricum D6 80 db

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Azízületek sója. A támasztó- és kötőszövetek képzésében is fontos szerepetjátszik a Calcium sulfuricum. Calcium sulfuricum segíthet a nyirokfolyadék tisztításában, az anyagcserét fokozza, vértisztító, segíthet a gennyes sebek és tályog tisztításában. Orrmelléküreg gennyes gyulladása, reuma, szédülés és fokozott álmosság érzet esetén alkalmazható.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Schüssler-só Nr.12 calcium sulfuricum D6 80 db (Schüsslersó) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Schüssler-só Nr.12 calcium sulfuricum D6 80 db árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Schüssler-só Nr.12 calcium sulfuricum D6 80 db árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Schüssler-só Nr.12 calcium sulfuricum D6 80 db (Schüsslersó) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Azízületek sója. A támasztó- és kötőszövetek képzésében is fontos szerepetjátszik a Calcium sulfuricum. Calcium sulfuricum segíthet a nyirokfolyadék tisztításában, az anyagcserét fokozza, vértisztító, segíthet a gennyes sebek és tályog tisztításában. Orrmelléküreg gennyes gyulladása, reuma, szédülés és fokozott álmosság érzet esetén alkalmazható.Azízületek sója. A támasztó- és kötőszövetek képzésében is fontos szerepetjátszik a Calcium sulfuricum. Calcium sulfuricum segíthet a nyirokfolyadék tisztításában, az anyagcserét fokozza, vértisztító, segíthet a gennyes sebek és tályog tisztításában. Orrmelléküreg gennyes gyulladása, reuma, szédülés és fokozott álmosság érzet esetén alkalmazható.