ÁrKözPont egeszseg termékkereső

Paleolit vendégváró falatkák

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Paleolit vendégváró falatkákMezei Elmira legújabb szakácskönyvének segítségével lehetősége van arra, hogy egészséges és finom falatokkal kápráztassa el vendégeit. Nagy ünnepekre való, valamint gyorsan elkészíthető recepteket is talál benne.
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 2 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Paleolit vendégváró falatkák (Paleo) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Paleolit vendégváró falatkák árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Paleolit vendégváró falatkák árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Paleolit vendégváró falatkák (Paleo) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Ki ne szeretné paleós házigazdaként is elkápráztatni vendégeit gusztusos, étvágygerjesztő falatkákkal, amelyek egészségesek, ugyanakkor képesek a &bdquo hagyományos&rdquo koszton elő barátaink elismerését is kiváltani? Vagy épp fordítva: mit is készíthetünk paleós vendégeinknek, ha nem ástuk még bele magunkat a szakirodalomba, mégis szeretnénk őket megfelelő fogadtatásban részesíteni? Mindezt, ha lehet, egyszerűen és gyorsan, még abban az esetben is, ha nem vagyunk járatosak a sütésben-főzésben, hogy semmi se állhasson az együttlét, a jó társaság útjába   Mezei Elmira legújabb szakácskönyvében az egyszerűbb, pár perc alatt elkészíthető harapnivalók éppúgy helyet kaptak, mint a nagy ünnepek szépséges és olykor rafinált falatkái, amelyektől egész biztosan tátva marad majd a vendégsereg szája. A nagy klasszikusok paleo verziói mellett nemrég született, kreatív kombinációkkal is megörvendeztet minket a szerző, aki egyúttal &ndash az ízeken keresztül &ndash világ körüli utazásra is invitálja olvasóit. A szerző nagy hangsúlyt fektetett arra is, hogy az ételek színei, ízei, textúrái összhangba kerüljenek egymással, hiszen azt vallja, itt egyetlen falat is olyan, akár egy műalkotás: abban kell meglelnünk a tökéletes harmóniát.