ÁrKözPont egeszseg termékkereső

Protein zabkása magas fehérjetartalmú zabkása - protein porridge

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Protein zabkása magas fehérjetartalmú zabkása - protein porridgeProtein Zabkása egy ízletes, magas fehérjetartalmú étel, mely ideális reggel egy egészséges étkezés részeként fogyasztani vagy bármikor a nap folyamán, amikor növelné a napi fehérje és szénhidrát bevitelét. Minden tasak 13g fehérjét tartalmaz minőségi tejsavó fehérje koncentrátumból. A szénhidrátok az alacsony GI zabpehely biztosítja, hozzájárulva a lassan felszabaduló energiaellátáshoz, illetve alacsony cukortartalommal is rendelkezik. Kiemelt előnyök Magas fehérjetartalmú zabkása Adagonként csomagolva a kényelem kedvéért Több mint 13g fehérje adagonként Termékleírás Mi a Protein Zabkása? Protein Zabkása egy ízletes, magas fehérjetartalmú étel, mely ideális reggel egy egészséges étkezés részeként fogyasztani vagy bármikor a nap folyamán, amikor növelné a napi fehérje és szénhidrát bevitelét. Minden tasak 13g fehérjét tartalmaz minőségi tejsavó fehérje koncentrátumból. A szénhidrátok az alacsony GI zabpehely biztosítja, hozzájárulva a lassan felszabaduló energiaellátáshoz, illetve alacsony cukortartalommal is rendelkezik. A Protein Zabkása előnyei A Protein Zabkása magas fehérjetartalma hozzájárul az izomtömeg építéshez és fenntartáshoz. Tasakonként 50g terméket tartalmaz, így kény...
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Írja meg itt!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Protein zabkása magas fehérjetartalmú zabkása - protein porridge (Fehérje) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Protein zabkása magas fehérjetartalmú zabkása - protein porridge árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Protein zabkása magas fehérjetartalmú zabkása - protein porridge árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Protein zabkása magas fehérjetartalmú zabkása - protein porridge (Fehérje) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Protein Zabkása egy ízletes, magas fehérjetartalmú étel, mely ideális reggel egy egészséges étkezés részeként fogyasztani vagy bármikor a nap folyamán, amikor növelné a napi fehérje és szénhidrát bevitelét. Minden tasak 13g fehérjét tartalmaz minőségi tejsavó fehérje koncentrátumból. A szénhidrátok az alacsony GI zabpehely biztosítja, hozzájárulva a lassan felszabaduló energiaellátáshoz, illetve alacsony cukortartalommal is rendelkezik. Kiemelt előnyök Magas fehérjetartalmú zabkása Adagonként csomagolva a kényelem kedvéért Több mint 13g fehérje adagonként Termékleírás Mi a Protein Zabkása? Protein Zabkása egy ízletes, magas fehérjetartalmú étel, mely ideális reggel egy egészséges étkezés részeként fogyasztani vagy bármikor a nap folyamán, amikor növelné a napi fehérje és szénhidrát bevitelét. Minden tasak 13g fehérjét tartalmaz minőségi tejsavó fehérje koncentrátumból. A szénhidrátok az alacsony GI zabpehely biztosítja, hozzájárulva a lassan felszabaduló energiaellátáshoz, illetve alacsony cukortartalommal is rendelkezik. A Protein Zabkása előnyei A Protein Zabkása magas fehérjetartalma hozzájárul az izomtömeg építéshez és fenntartáshoz. Tasakonként 50g terméket tartalmaz, így kényelmesen használható bárhol is van, akár úton, iskolában, otthon vagy munkahelyen. Kinek megfelelő a Protein Zabkása ? Protein Zabkása ajánlott bárkinek, aki egy tápláló, magas fehérjetartalmú ételt keres. Használható bármikor a nap folyamán fehérjebevitel növelésére vagy egy egészséges reggeli részeként.