ÁrKözPont egeszseg termékkereső

CaliVita Bee Power kapszula

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Calivita bee power kapszula 50db

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Calivita Bee Power -méhpempő - 50 db

Sajnos ez az ajánlat jelenleg inaktív, kérjük válasszon a fenti ajánlatok közül.

Calivita Bee Power -méhpempő - 50 dbHa Ön a természetes megoldások híve, akkor a méhpempőkivonatot Önnek találták ki. Ezzel a különleges tápanyagsűrítménnyel táplálják a méhek a méhkirálynőt, ez teszi lehetővé, hogy 3-5 évig éljen, míg a dolgozó méhek élettartama mindössze 4-6 hét. A méhpempő-koncentrátum fogyasztása az emberek számára is rendkívül előnyös. A méhpempő az az anyag, amivel a dolgozók a kikelő méheket etetik, illetve ezzel táplálják az éppen petét rakó méhkirálynőt is. Talán ennek köszönhető, hogy a méhkirálynő ilyenkor naponta 1000-1500 petét is képes lerakni, illetve élettartama is különösen hosszú. Míg a dolgozók évszaktól függően 4-6 hétig, a herék kb. 5 hétig élnek, a királynő 3-5 évig () is elélhet. A méhpempő a dolgozó méhek garatmirigy-váladéka, összetétele nagyon speciális. Fő tömegét rendkívül jó minőségű fehérje adja. A B-vitamin-család teljes sorozata megtalálható benne, ezenkívül növekedést serkentő anyagok, ásványi sók, és nyomelemek alkotják. Természetes forrása a tiszta acetil-kolinnak, valamint A-, C-, D-, E-vitamint, ásványi anyagokat, enzimeket és 18-féle aminosavat is tartalmaz. Bee Power termék összetevői Méhpempő koncentrátum (150mg méhpempőnek felel meg) 50 mg Kiszerelés:
Megosztás:
facebook myspace twitter digg delicious

Kérdése van a termékkel kapcsolatban?
Kérdezzen egyszerre mind a 3 forgalmazótól!
Az ÁrKözPont árösszehasonlító és termékkereső weboldalon megjelenő Calivita Bee Power -méhpempő - 50 db (Kapszula, drazsé) alatt feltüntett árak ÁFA-val növelt bruttó kiskereskedelmi árak. Bár a Calivita Bee Power -méhpempő - 50 db árai naponta frissülnek a rendszerben, a hivatalos és aktuális Calivita Bee Power -méhpempő - 50 db árak a webáruházak oldalán találhatók.
A terméket forgalmazó online boltok oldalán talál további részleteket a(z) Calivita Bee Power -méhpempő - 50 db (Kapszula, drazsé) szállítási díjáról, a vásárlási feltételekről, garanciáról, valamint az ügyfélszolgálatról. Az ÁrKözPonton megjelenő termékképek csak tájékoztató jellegű illusztrációk.

Bee Power Kiszerelés: 50 db kapszula Királynői hatalom Ha Ön a természetes megoldások híve, akkor a méhpempőkivonatot Önnek találták ki. Ezzel a különleges tápanyagsűrítménnyel...Ha Ön a természetes megoldások híve, akkor a méhpempőkivonatot Önnek találták ki. Ezzel a különleges tápanyagsűrítménnyel táplálják a méhek a méhkirálynőt, ez teszi lehetővé, hogy 3-5 évig éljen, míg a dolgozó méhek élettartama mindössze 4-6 hét. A méhpempő-koncentrátum fogyasztása az emberek számára is rendkívül előnyös. A méhpempő az az anyag, amivel a dolgozók a kikelő méheket etetik, illetve ezzel táplálják az éppen petét rakó méhkirálynőt is. Talán ennek köszönhető, hogy a méhkirálynő ilyenkor naponta 1000-1500 petét is képes lerakni, illetve élettartama is különösen hosszú. Míg a dolgozók évszaktól függően 4-6 hétig, a herék kb. 5 hétig élnek, a királynő 3-5 évig () is elélhet. A méhpempő a dolgozó méhek garatmirigy-váladéka, összetétele nagyon speciális. Fő tömegét rendkívül jó minőségű fehérje adja. A B-vitamin-család teljes sorozata megtalálható benne, ezenkívül növekedést serkentő anyagok, ásványi sók, és nyomelemek alkotják. Természetes forrása a tiszta acetil-kolinnak, valamint A-, C-, D-, E-vitamint, ásványi anyagokat, enzimeket és 18-féle aminosavat is tartalmaz. Bee Power termék összetevői Méhpempő koncentrátum (150mg méhpempőnek felel meg) 50 mg Kiszerelés: 50 db/doboz Adagolás: 1 kapszula naponta